Fiica lui Billy Joel, hărţuită pe Facebook. Cântăreţul a angajat o echipă de detectivi

Cântăreţul Billy Joel ar fi angajat o echipă de detectivi, care i-ar fi fost recomandată de către prietenul şi colegul său de breaslă Paul McCartney, pentru a reuşi să o identifice şi să o prindă pe hărţuitoarea fiicei lui.

234 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Billy Joel, hărţuită pe Facebook. Cântăreţul a angajat o echipă de detectivi

Billy Joel (Imagine: Hepta)

Joel, cunoscut, printre altele, şi pentru hit-ul "Paino man", era hotărât să afle cine este cel sau cea care o hărţuieşte pe Facebook pe fiica lui în vârstă de 27 de ani, Alexa Ray, şi, în acest sens, a cerut sprijinul prietenului său Paul McCartney, informează femalefirst.co.uk.

Astfel, în afară de a angaja o gardă de corp pentru fiica lui, Billy Joel a apelat la serviciile unei firme europene de detectivi particulari, care i-a fost recomandată de către fostul Beatles.

În urmă cu câteva luni, detectivii au descoperit-o p Sheryl Flynn, în vârstă de 40 de ani, goală în Minnesotta. Femeia a fost imediat acuzată că a hărţuit-o pe fiica artistului. Aceasta i-ar fi trimis tinerei peste 60 de mesaje, iar, potrivit anchetatorilor, unele făceau referire la "pedofilie, comportament sexual sadic, atacuri fizice şi crimă".

O sursă a declarat atunci pentru New York Post că mama Alexei, "Christie Brinkley, era îngrozită că cineva i-ar putea face vreun rău fiicei ei, în timp ce Billy Joel s-a declarat îngrijorat, dar şi-a păstrat cumpătul".

Joel, în vârstă de 63 de ani, este al şaselea în clasamentul celor mai bine vânduţi muzicieni din Statele Unite, potrivit Recording Industry Association of America (RIAA). Joel avut hituri în Top 10 în fiecare dintre deceniile '70, '80, '90, a vândut peste 150 de milioane de discuri în lumea întreagă şi a câştigat de şase ori premiul Grammy. A fost inclus în Songwriter's Hall of Fame (1992) şi în Rock and Roll Hall of Fame (1999).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici