Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week

Vitalina Iuşcenko, fiica preşedintelui ucrainean, va defila pe podiumul Milan Fashion Week, tânăra în vârstă de 27 de ani urmând să prezinte modele aparţinând designerului Aina Gase.

26 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week

Fiica lui Iuşcenko va defila pe podiumul Milan Fashion Week

Vitalina nu urcă pe podium pentru prima oară, ea luând parte şi la Ukraine Fashion Week, unde a prezentat colecţia designerului Oleşia Telizhenko, informează Russia Today, în ediţia electronică.

Ea a apărut recent în paginile ediţiei ruse a Vogue, purtând o rochie scurtă. Se crede că ea va fi modelul la care Aina Gase va apela, la Milano, pentru prezentarea colecţiei sale primăvară-vară 2009.

Gase este cunoscută pentru crearea de vestimentaţii pentru premierul ucrainean, Iulia Timoşenko, şi pentru fiica acesteia, Evghenia Carr.

Vitalina este fiica pe care Viktor Iuşcenko a avut-o cu prima sa soţie, Svetlana, viaţa ei privată atrăgând atenţia presei ucrainene. Actualul preşedinte ucrainean s-a opus primului mariaj al fiicei sale cu Mihail Gonşar, cu care Vitalina are o fată, Yarina-Dominika. Gonşar a fost reţinut ulterior sub acuzaţia că ar fi tras cu arma asupra clădirii Parlamentului ucrainean.

Ulterior, Vitalina s-a recăsătorit şi spune că şi-a pierdut telefonul mobil pe un aeroport ucrainean şi că a găsit, în schimb, un soţ, în persoana lui Aleksei Hakhlev, care a încercat să o ajute să-şi găseasă dispozitivul pierdut. Cuplul s-a căsătorit în urmă cu patru ani, de Valentine's Day, şi are un băiat în vârstă de patru ani care se numeşte Viktor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici