Fiica lui Steven Tyler a pozat sexy la 22 de ani - FOTO

Chelsea, fiica solistului Aerosmith, Steven Tyler, şi soră pe jumătate cu actriţa Liv Tyler, a pozat în ipostaze provocatoare pentru o revistă americană.

1197 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Steven Tyler a pozat sexy la 22 de ani - FOTO

Chelsea Tyler (Imagine: www.nypost.com)

Este pentru prima dată când Chelsea Tyler, în vârstă de 22 de ani, se prezintă astfel publicului, până acum apariţiile ei fiind destul de "cuminţi".

În unele poze, Chelsea dezvăluie multe dintre secretele sale. Într-una dintre acestea se poate vedea şi tatuajul cu numele fraţilor ei, Liv Tyler, Mia şi Taj, ultimul fiind singurul care îi împărtăşeşte atât tatăl cât şi mama, informează Daily Mail.

Ea a mărturisit că nu se va mai sfii să accepte ajutorul tatălui ei. "Evitam acest lucru o perioadă, pentru că voiam să reuşesc singură. Dar acum am îmbrăţişat ideea. Asta e ce am primit şi realizez acum că e o binecuvântare, nu un blestem", a spus ea.

Şi sora ei, Liv, şi-a început cariera după un ajutor din partea lui Steven Tyler, prima apariţie a ei fiind în videoclipul "Crazy" al trupei Aerosmith.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici