Fiica lui Sting a suferit o fractură craniană

Coco Sumner, fiica adolescentă a cântăreţului Sting, se află la terapie intensivă într-o clinică din Los Angeles, după ce a suferit o fractură craniană, în urma unei căzături, informează femalefirst.co.uk.

18 afișări
Imaginea articolului Fiica lui Sting a suferit o fractură craniană

Fiica lui Sting a suferit o fractură craniană (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Coco Sumner, în vârstă de 18 ani, a suferit un accident pe care presa americană l-a descris drept "monstruos". Ea a leşinat într-un restaurant din Los Angeles, în timp ce se afla la masă, şi, în cădere, s-a lovit cu capul de un scaun.

Sting, care susţine în această perioadă o serie de concerte în Statele Unite, şi soţia lui, Trudie Styler, aflată la Londra, au plecat de urgenţă la Los Angeles, pentru a fi alături de fiica lor.

O sursă a declarat pentru publicaţia britanică Mail On Sunday: "Unul dintre chelneri a ajutat-o să se ridice, dar ea a spus că nu se simte bine. Toţi angajaţii şi prietenii lui Coco erau foarte îngrijoraţi şi au chemat ambulanţa pentru a o duce la spital. Nimeni nu a vrut să rişte, deoarece a fost o căzătură înfricoşătoare".

Aceeaşi sursă a declarat că medicii au decis să facă analize suplimentare, deoarece este vorba de o rană foarte gravă. "Coco se află sub permanenta supraveghere a medicilor şi este încă foarte marcată".

"A fost o perioadă grea pentru Sting şi Trudie, dar, din fericire, Coco se reface cu bine", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei. Coco Sumner, care doreşte să devină cântăreaţă şi compozitoare, locuieşte în prezent în Los Angeles, unde înregistrează piesele pentru viitorul ei album de debut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici