Fiica prinţesei Charlene de Monaco, în pericol să se înece într-o piscină. "Tremur şi acum când mă gândesc"

Prinţesa Charlene de Monaco a mărturisit într-un interviu că, recent, fiica sa, Gabriella, în vârstă de 3 ani şi jumătate, a fost în pericol să se înece, dar, din fericire, a fost salvată la timp, potrivit purepeople.com.

2121 afișări
Imaginea articolului Fiica prinţesei Charlene de Monaco, în pericol să se înece într-o piscină. "Tremur şi acum când mă gândesc"

Fiica prinţesei Charlene de Monaco, în perticol să se înece. "Tremur şi acum când mă gândesc"

Charlene, campioană olimpică la nataţie înainte de a deveni soţia prinţului Albert al II-lea de Monaco, a făcut din pasiunea pentru acest sport o luptă, pe care o duce alături de fundaţia care îi poartă numele.

Creată în 2012, fundaţia are ca scop să atragă atenţia şi să lupte activ împotriva cauzelor de deces prin înec.

Într-un interviu acordat, miercuri, revistei Point de vue, Charlene de Monaco a mărturisit că a trecut recent printr-un episod care ar fi putut deveni o tragedie.

"Mă aflam, foarte recent, la o reşedinţă unde mai multe piscine nu sunt dotate cu niciun echipament de protecţie", a explicat prinţesa. "Brusc, am văzut-o pe Gabriella, fiica mea, care căuta să recupereze o jucărie ce căzuse în apă. Tremur şi acum când mă gândesc la ceea ce ar fi putut să se întâmple dacă nu o vedeam la timp", a completat aceasta.

Prinţesa Charlene şi-a învăţat gemenii, Gabriella şi Jacques, să înoate, însă ei sunt încă foarte mici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici