Fiica rockerului Jon Bon Jovi, arestată după o supradoză cu heroină

Fiica rockerului Jon Bon Jovi a fost arestată miercuri, la New York, şi este anchetată pentru posesie de droguri, după ce poliţia locală a găsit-o inconştientă, după o supradoză cu heroină, informează Reuters.

420 afișări
Imaginea articolului Fiica rockerului Jon Bon Jovi, arestată după o supradoză cu heroină

Fiica rockerului Jon Bon Jovi, arestată după o supradoză cu heroină

Stephanie Bongiovi, în vârstă de 19 ani, a fost descoperită fără cunoştinţă - într-o cameră din campusul Hamilton College din oraşul Clinton, o suburbie a oraşului New York -, în urma unei supradoze de heroină. Tânăra a fost transportată la un centru medical din apropiere, au precizat reprezentanţii poliţiei americane.

În timpul percheziţiei, poliţia a descoperit în acea cameră heroină şi marijuana.

Stephanie Bongiovi a fost apoi reţinută şi anchetată pentru posesie de substanţe interzise (heroină), marijuana şi echipamente destinate consumului de droguri. Ea a fost eliberată ulterior.

Agentul de presă al rockerului Jon Bon Jovi, solistul trupei Bon Jovi, a refuzat să comenteze aceste informaţii.

Potrivit poliţiei locale, Ian S. Grant, un student în vârstă de 21 de ani, care se afla în aceeaşi cameră cu Stephanie Bongiovi, a fost la rândul său pus sub acuzare pentru posesie de substanţe interzise(heroină), fiind eliberat în cele din urmă. Atât Bongiovi, cât şi Grant urmează să apară în faţa tribunalului american, la o dată ce va fi stabilită ulterior.

Stephanie Bongiovi este cel mai mare dintre cei patru copii pe care rockerul Jon Bon Jovi îi are cu soţia sa, Dorothea Hurley.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici