Fiica unuia dintre ultimii dictatori ai lumii a postat poze provocatoare pe Twitter. Cum au fost primite imaginile - GALERIE FOTO

Fiica unuia dintre ultimii dictatori ai lumii a postat poze provocatoare pe contul său de Twitter. Fotografiile au stârnit reacţii diverse din partea persoanelor care le-au văzut, unii apreciind faptul că aceasta vrea să-şi schimbe imaginea negativă pe care o are din pricina tatălui său, iar alţii criticând pozele şi considerând că "au depăşit limita decenţei".

17697 afișări
Imaginea articolului Fiica unuia dintre ultimii dictatori ai lumii a postat poze provocatoare pe Twitter. Cum au fost primite imaginile - GALERIE FOTO

Gulnara Karimova (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

She was once described as the single most hated person in her country.

And just like her father - one of Central Asia's most brutal dictators - she has her own reputation for ruthlessness.

But, in what appears to be an attempt to change her public image, glamorous Gulnara Karimova has caused controversy in her homeland by releasing these pictures taken of her during a yoga session.



Read more: http://www.dailymail.co.uk/news/article-2237210/Daughter-Uzbekistans-brutal-dictator-tweets-images-intense-yoga-session-havent-gone-home-country.html#ixzz2D2I5oPPY
Follow us: @MailOnline on Twitter | DailyMail on Facebook

Gulnara Karimova este fiica lui Islam Karimov, unul dintre ultimii dictatori ai lumii, care îndeplineşte funcţia de preşedinte al Uzbekistanului din 1990.

În vârstă de 40 de ani, Gulnara Karimova a publicat poze pe Twitter de la o şedinţă a sa de yoga, informează dailymail.co.uk.

GALERIE FOTO

Cu toate că fiica dictatorului arată foarte bine în respectivele poze, fotografiile nu au fost primite prea bine în Uzbekistan din pricina faptului că majoritatea uzbecilor sunt musulmani sunniţi, care respectă elementele conservatoare ale Islamului.

"Oamenii au fost ofensaţi de hainele scurte pe care le-a purtat Gulnara şi de natura lascivă a anumitor poziţii yoga, care a depăşit din punctul lor de vedere limita decenţei", informează The Telegraph, citând Radioul Europa Liberă.

Există şi persoane care au lăudat iniţiativa fiicei dictatorului de a posta poze provocatoare cu ea pe Twitter, acestea considerând că Gulnara Karimova vrea să-şi refacă imaginea negativă în eventualitatea în care i-ar succeda tatălui său la conducerea Uzbekistanului.

Pe site-ul personal, Gulnara Karimova se descrie ca fiind poetă, designer, mezzosoprană şi "frumuseţe exotică uzbecă".

WikiLeaks a publicat în 2010 documente potrivit cărora Gulnara Karimova era femeia pe care uzbecii o urau cel mai mult din întreaga ţară.

 


 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici