Film de televiziune despre prinţul William şi Kate Middleton, în pregătire în SUA

Un film de televiziune despre povestea de dragoste dintre prinţul William şi Kate Middleton, care se vor căsători pe 29 aprilie anul acesta, urmează să fie difuzat, înainte de nuntă, de postul american Lifetime, informează CNN.

843 afișări
Imaginea articolului Film de televiziune despre prinţul William şi Kate Middleton, în pregătire în SUA

Film de televiziune despre prinţul William şi Kate Middleton, în pregătire în SUA (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actorii care vor interpreta rolurile principale în producţia intitulată "William and Kate" au fost deja aleşi. Actriţa britanică Camilla Luddington o va interpreta pe Kate Middleton, în timp ce actorul neozeelandez Nico Evers-Swindell îl va întruchipa pe micul ecran pe prinţul William.

Presa a mai anunţat şi alte nume implicate în producţie. Astfel, în rolul prinţului Charles a fost distribuit actorul britanic Ben Cross.

Tot din Marea Britanie, actorul Richard Reid ar urma să joace rolul unui bun prieten al prinţului, pe nume Ian, corespondentul lui Guy Pelly din viaţa reală, iar actriţa Victoria Tennant a fost distribuită la rândul ei în rolul Celiei, femeia care îi predă lecţii de etichetă viitoarei prinţese.

Postul de televiziune Lifetime care realizează acest proiect plănuieşte să difuzeze filmul cu o săptămână înainte de nunta regală.

Lifetime este o televiziune orientată spre publicul feminin, care difuzează filme şi seriale. Postul este deţinut de A&E Television Networks.

Prinţul William şi Kate Middleton, care s-au cunoscut pe când erau studenţi la Universitatea St. Andrews din Scoţia, au o relaţie de aproape 10 ani, marcată de câteva despărţiri şi reîmpăcări.

William, fiul cel mare al prinţesei Diana, decedată în 1997, şi Kate Middleton, ambii în vârstă de 28 de ani, s-au logodit în luna octombrie 2010, cu ocazia unei vacanţe private pe care au petrecut-o în Kenya.

Căsătoria lui Kate Middleton cu prinţul William - pe 29 aprilie 2011, la catedrala Westminster din Londra - va avea loc la 30 de ani de la somptuoasa căsătorie dintre prinţul Charles şi prinţesa Diana, celebrată în 1981, la Catedrala Saint-Paul din Londra. Cuplul a divorţat în 1996, iar prinţesa Diana a murit în urma unui accident de automobil, la Paris, în 1997. Ulterior, Charles s-a căsătorit cu Camilla, o veche prietenă a sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici