Filmări la Timişoara, pentru o producţie româno-italiană

Filmul “La Soluzione Migliore/Cea mai bună soluţie”, o producţie româno-italiană, în regia lui Luca Mazzieri, se filmează zilele acestea la Timişoara, în rolul principal jucând Christo Jivcov, cunoscut din filmul “Patimile lui Hristos”, în regia lui Mel Gibson, a declarat pentru MEDIAFAX, actorul Ovidiu Mihăiţă.

102 afișări
Imaginea articolului Filmări la Timişoara, pentru o producţie româno-italiană

Actorul Christo Jivcov (Imagine: www.filmdope.com)

Începând cu 8 ianuarie şi până pe 23, la Timişoara au loc filmările la producţia româno-italiană “La Soluzione Migliore/Cea mai bună soluţie”, o dramă psihologică, în regia lui Luca Mazzieri, care semnează şi scenariul peliculei.

Alături de Christo Jivcov, din distribuţie fac parte Enrico lo Verso, Elena Bouryka, Dorothea Petre, Ovidiu Mihăiţă, Alexandru Repan.

Prima parte a filmărilor pentru “La Soluzione Migliore/Cea mai bună soluţie”, a avut deja loc în Italia, la Friuli, urmând ca acum, cea de-a doua parte, să se filmeze la Timişora, în locaţiile cele mai reprezentative ale oraşului: Piaţa Operei, interiorul Operei, Piaţa Unirii.

De asemenea, în film vor fi “folosite” şi Spitalul Judeţean, Aeroportul Timişoarei şi râul Bega, unde filmările vor avea loc pe un vaporaş.

Din filmografia regizorului Luca Mazzieri fac parte, printre altele, filmele: “Cielo e terra” (2005), “Giovani” (2002) şi “Zwei Kinogesichter”(1998).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici