Filmări pe caniculă, în aplauzele trecătorilor, pentru genericul serialului "Pariu cu viaţa" - GALERIE FOTO

Peste 12 ore de filmare, peste 100 de litri de motorină consumaţi, o echipă numeroasă, 20 de tineri entuziasmaţi, claxoane şi aplauze, toate acestea s-au regăsit la filmările pentru genericul serialului pentru toate generaţiile "Pariu cu viaţa", care debutează la Pro TV pe 12 septembrie.

609 afișări
Imaginea articolului Filmări pe caniculă, în aplauzele trecătorilor, pentru genericul serialului "Pariu cu viaţa" - GALERIE FOTO

Filmări pe caniculă, în aplauzele trecătorilor, pentru genericul serialului "Pariu cu viaţa"

Întreaga echipă a fost prezentă pe platourile de filmare la ora 7.00 dimineaţa, pregătită pentru o zi lungă şi frumoasă, potrivit unui comunicat al postului de televiziune.

Filmările au început într-un garaj, unde Bubu descoperă o pereche de tobe. Bubu Cernea mărturiseşte că, de fiecare dată când vede o pereche de tobe, se simte ca la doi ani, când a primit în dar primele lui tobe profesioniste.

"Îmi amintesc şi acum darul pe care l-am primit în copilărie, când ai mei şi-au dat seama de pasiunea meu pentru tobe. A fost minunat ca, la genericul pentru «Pariu cu viaţa», eu să fiu cel care găseşte, ascunse într-un garaj, o perecehe de tobe. Am simţit aceeaşi bucurie precum cea din copilărie", spune Bubu.



Ziua era abia la început, iar acţiunea a continuat pe Podul Basarab din Capitală, la primele ore ale dimineţii, spre uimirea celor care tranzitau zona. Camionul în care erau membrii LaLa Band a fost, deseori, însoţit de şoferii care încetineau curioşi să vadă ce fac tinerii veseli şi plini de energie. "A fost minunat să ne plimbăm prin oraş şi să văd că oamenii reacţionează pozitiv la piesa noastră şi la energia de care dădeam dovadă. A fost într-adevăr foarte cald, dar am râs cum n-am râs niciodată... Glumele au curs şi a rămas o amintire pe cinste. Plus că n-am mai mers niciodată într-o camionetă în aer liber, cu un toboşar însetat, precum Bubu, drept lider", spune amuzată Sore, interpreta Sarei în "Pariu cu viaţa".

Piesa de pe genericul serialului se numeşte "Avem acelaşi vis", este compusă de Ionuţ Radu şi interpretată de LaLa Band. Alina Eremia, protagonista serialului pentru toate generaţiile difuzat de Pro TV, s-a îndrăgostit de melodie la prima audiţie. "Am mers în studio să înregistrăm piesa de pe generic şi mi-a plăcut de la prima notă. Este o melodie foarte frumoasă, care cu siguranţă va ajunge la inima telespectatorilor", spune Alina.

Pentru Dorian Popa, interpretul lui Andrei Anghel, filmările pentru genericul serialului "Pariu cu viaţa" au fost foarte solicitante. "Era foarte cald, cred că peste 35 de grade, cred că am băut tone de apă. Pentru noi însă a fost o zi perfectă fiindcă ne-am simţit extraordinar, ne-am distrat, ne-am bucurat de reacţia oamenilor care ne-au şi aplaudat. Indicaţiile regizorale erau foarte stricte şi nu aveam voie să ne mişcăm prea mult. Asta a fost un nou prilej de amuzament pentru noi toţi", spune protagonistul serialului "Pariu cu viaţa".

Filmat în Bucureşti, pe Podul Basarab şi pe Şoseaua Kisselef, genericul producţiei "Pariu cu viaţa", serial ce va fi difuzat din 12 septembrie, la Pro TV, este unul plin de culoare şi energie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici