Filmele "Poziţia copilului" şi "Love Building", la Festivalul de film românesc de la Toulouse

Filmele "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer, "Despre oameni şi melci", de Tudor Giurgiu, şi "Love Building", în regia Iuliei Rugină, vor fi proiectate la cea de-a cincea ediţie a Festivalului de film românesc de la Toulouse, care se va desfăşura între 17 octombrie şi 20 octombrie.

152 afișări
Imaginea articolului Filmele "Poziţia copilului" şi "Love Building", la Festivalul de film românesc de la Toulouse

Filmele "Poziţia copilului" şi "Love Building", la Festivalul de film românesc de la Toulouse

Potrivit Institutului Cultural Român (ICR), cea de-a cincea ediţie a festivalului va aduce în cinematograful ABC de la Toulouse o selecţie de filme foarte bine primite de publicul internaţional şi de critica de specialitate în ultimul an.

Astfel, pe ecranul Cinema ABC, vor fi proiectate peliculele "Poziţia copilului", de Călin Peter Netzer, "Despre oameni şi melci", de Tudor Giurgiu, "Undeva la Palilula", de Silviu Purcărete, "Rocker", de Marian Crişan, "Love Building", de Iulia Rugină, "Visul lui Adalbert", de Gabriel Achim, şi "Toată lumea din familia noastră", de Radu Jude.

Publicul va putea participa şi la o serie de proiecţii de scurtmetraje, creaţii ale unor tineri regizori. Printre aceştia se numără Goran Mihailov, Luisa Alecsandru şi Luiza Pârvu.

În deschiderea festivalului va avea loc un concert susţinut de Clara Cernat, violonistă de origine română, cu o bogată activitate în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici