Filmul "Băiatu' tatii" are premiera în cinematografele româneşti pe 17 august - VIDEO

Comedia "Băiatu' tatii", cu Adam Sandler şi Andy Samberg în rolurile principale, va avea premiera pe marile ecrane româneşti pe 17 august, informează distribuitorul InterComFilm.

2386 afișări
Imaginea articolului Filmul "Băiatu' tatii" are premiera în cinematografele româneşti pe 17 august - VIDEO

Adam Sandler (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Adolescentul Donny Berger (Adam Sandler) ajunge tată din întâmplare, la vârsta de 14 ani, după o aventură cu profesoara lui, Mary McGarricle (Susan Sarandon). Însă, în urma acestei aventuri, doamna McGarricle ajunge la închisoare, iar Donny trebuie să-l crească pe Todd, băieţelul născut din relaţia lor plină de pasiune, însă eşuează în această misiune. 30 de ani mai târziu, Todd (Andy Samberg) este un investitor de succes pe Wall Street şi nu şi-a mai văzut tatăl de foarte mulţi ani. Însă Donny are probleme cu fiscul şi este ameninţat cu închisoarea şi se gândeşte că singura salvare poate veni de la fiul său, de la care să obţină banii şi să-şi plătească datoriile.

Tatăl şi fiul se reîntâlnesc în ajunul nunţii lui Todd cu Jamie (Leighton Meester). Donny reuşeşte astfel să dea peste cap toate pregătirile pentru nuntă.

O producţie Happy Madison, filmul este regizat de Sean Anders ("În sexcursie/ Sex Drive"), după un scenariu de David Caspe.

Din distribuţie mai fac parte James Caan, Vanilla Ice, Will Forte, Ciara, Milo Ventimiglia, Rachel Dratch, Eva Amurri Martino şi Tony Orlando.

În vârstă de 45 de ani, Adam Sandler ocupă locul al doilea în topul pe 2012 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, realizat de Forbes, cu 37 de milioane de dolari câştigaţi în ultimul an. Anul acesta, Sandler şi unul dintre cele mai recente filme ale sale, "Jack and Jill", au stabilit un record pentru un tip de premii infame la Hollywood, câştigând 10 trofee Zmeura de Aur, care "recompensează" cele mai proaste pelicule şi performanţe actoriceşti.

Andy Samberg, în vârstă de 33 de ani, a mai jucat în filme precum "Prietenie cu folos/ Friends with Benefits", "Caut cavaler de onoare/ I Love You, Man", "Playlist pentru Nick şi Norah/ Nick and Norah's Infinite Playlist" etc. În 2007, a câştigat un premiu Emmy pentru apariţia în show-ul de televiziune "Saturday Night Live".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici