Filmul "Dallas Buyers Club", din 7 martie, pe marile ecrane din România

"Dallas Buyers Club", unul dintre lungmetrajele nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediţia din 2014, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 7 martie, informează Ro Image 2000 şi Prorom, distribuitorii peliculei.

177 afișări
Imaginea articolului Filmul "Dallas Buyers Club", din 7 martie, pe marile ecrane din România

Filmul "Dallas Buyers Club", din 7 martie, pe marile ecrane din România

Filmul "Dallas Buyers Club", regizat de Jean-Marc Vallée, prezintă povestea lui Ron Woodroof, un electrician texan care se luptă cu instituţiile medicale şi cu companiile farmaceutice după ce a fost diagnosticat cu virusul HIV, în 1986.

Matthew McConaughey, care îl interpretează în acest film pe Ron Woodroof, este nominalizat la Oscar pentru acest rol.

Matthew Mcconaughey a devenit cunoscut în 1993, după rolul din comedia "Marea ameţeală/ Dazed and Confused", construindu-şi ulterior o carieră strălucitoare la Hollywood, cu filmele "Eu cu cine mă mărit?/ The Wedding Planner", "Cum să scapi de un tip în 10 zile/ How To Lose A Guy In 10 Days", "Sahara" şi "Aurul nebunilor/ Fool's Gold". Actorul american a putut fi văzut în 2009 pe marile ecrane în comedia romantică "Fantomele fostelor iubite/ Ghost of Girlfriends Past" şi a jucat rolul principal în drama "The Lincoln Lawyer", care a avut premiera în 2011.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici