Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", cu Brad Pitt, are premiera în România pe 24 octombrie - VIDEO

Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", în regia lui David Ayer, cu Brad Pitt şi Shia LaBeouf în rolurile principale, va avea premiera în cinematografele româneşti pe 24 octombrie, fiind distribuit de Freeman Entertainment.

1559 afișări
Imaginea articolului Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", cu Brad Pitt, are premiera în România pe 24 octombrie - VIDEO

Filmul "Furia: Eroi anonimi/ Fury", cu Brad Pitt, are premiera în România pe 24 octombrie

Cu o acţiune care se petrece la sfârşitul celui de-Al Doilea Război Mondial, filmul "Fury" spune povestea unui sergent american (Brad Pitt) cu mare experienţă în luptă. Împreună cu echipajul său de cinci oameni, sergentul Wardaddy conduce un tank Sherman, supranumit "Fury", şi pătrunde în spatele liniilor inamice pentru o misiune cvasi-sinucigaşă, care ar trebui să dea ultima lovitură forţelor armate ale Germaniei naziste.

Pe 19 octombrie, lungmetrajul a fost proiectat în premieră în închiderea Festivalului de Film de la Londra, în prezenţa actorului Brad Pitt şi a regizorului David Ayer. Clare Stewart, directorul Festivalului de Film de la Londra, descria acest lungmetraj de război ca fiind "o realizare cinematografică răsunătoare", care urma să aducă evenimentului cinematografic de anul acesta "o încheiere monumentală".

"Domeniile Oxfordshire şi Bovingdon Airfield din Hertfordshire au fost casa noastră timp de 12 săptămâni, anul trecut, aşadar să prezentăm filmul la premiera europeană este pentru noi ca o reîntoarcere acasă", a spus regizorul David Ayer la Festivalul de la Londra.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorii Logan Lerman şi Michael Pena.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici