Filmul "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation" a fost lider în box office-ul românesc de weekend încă de la premieră, cu încasări de 741.952 de lei şi 36.347 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

622 afișări
Imaginea articolului Filmul "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", lider în box office-ul românesc de weekend

Filmul "G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation", lider în box office-ul românesc de weekend (Imagine: captura video)

După ce o mulţime de colegi le sunt ucişi într-un atac surpriză, iar preşedintele SUA îi deconspiră drept trădători, supravieţuitorii G.I. Joe pornesc într-o misiune pe viaţă şi pe moarte. Roadblock (Dwayne Johnson), Duke (Channing Tatum) şi Lady Jaye (Adrianne Palicki) trebuie să spele numele echipei lor, dar şi să salveze democraţia mondială, căci agenţii periculoasei organizaţii Cobra îi controlează acum pe principalii lideri ai lumii.

Pe locul al doilea în box office-ul românesc s-a clasat animaţia "Croods", cu încasări de 439.420 de lei şi 22.961 de spectatori. "Croods" este comedie animată în 3D care urmăreşte prima familie modernă a lumii pe parcursul călătoriei ei de-a lungul vieţii. După ce peştera care le fusese casă este distrusă - împreună cu restul lumii lor -, membrii Crood sunt obligaţi să pornească în prima călătorie pe drumul (sau calea) familiei. Zguduiţi de conflicte generaţionale şi întorsături seismice, membrii familiei Crood descoperă o lume nouă incredibilă, plină de creaturi fantastice şi un viitor cum nici nu-şi imaginaseră vreodată.

Pe poziţia a treia s-a clasat "Jack şi uriaşii", care a avut încasări de 236.090 de lei şi 11.297 de spectatori. Un conflict străvechi este pe cale să reînceapă atunci când fermierul Jack (Nicholas Hoult) deschide din greşeală un portal prin care uriaşii mitologici pot pătrunde în lumea noastră. Odată ajunse pe pământ, răzbunătoarele creaturi o răpesc pe frumoasa prinţesă Isabelle (Eleanor Tomlinson) şi plănuiesc să cucerească întreaga omenire. Tânărul Jack este cel care va trebui să conducă misiunea de salvare a acesteia şi să îi învingă pe uriaşi chiar pe tărâmul lor.

"Jack şi uriaşii" este urmat în clasament de "Gazda/ The Host", care a avut încasări de 161.456 de lei şi 8.796 de spectatori. Bazat pe romanul cu acelaşi titlu al celebrei scriitoare Stephenie Meyer, "Gazda" prezintă o poveste de dragoste incredibilă, ce depăşeşte graniţele imaginaţiei omeneşti. Într-un viitor extrem de sumbru, Pământul este ocupat de o specie de extratereştri paraziţi, care pun stăpânire pe corpul uman, inhibând toate emoţiile, personalitatea şi conştiinţa victimei sale.

Pe locul al cincilea s-a clasat "Grozavul şi puternicul Oz", care a avut încasări de 144.943 de lei 7.205 spectatori. "Grozavul şi puternicul Oz/ Oz: The Great and Powerful", noua producţie cinematografică marca Disney, ilustrează originile iubitului personaj creat de L. Frank Baum acum mai bine de 100 de ani. Povestea începe odată cu alungarea lui Oscar Diggs (James Franco), un magician de circ cu principii etice discutabile, din prăfuitul Kansas. Acesta ajunge astfel pe Tărâmul lui Oz, un loc plin de viaţă şi crede că a dat norocul peste el: aici ar putea deveni faimos şi s-ar putea îmbogăţi. Însă, în scurt timp, cunoaşte trei vrăjitoare de-ale locului, Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) şi Glinda (Michelle Williams), care nu sunt sigure că acesta este marele vrăjitor pe care îl aşteptau cu toţii.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 2.269.439 de lei şi 119.921 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici