Filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" are luni avanpremiera mondială - VIDEO

Studiourile de producţie Warner Bros. organizează, luni seară, proiecţia simultană, în mai multe cinematografe din lume, a câtorva minute din "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug", al doilea film din trilogia "Hobbitul", cu participarea echipei de filmare, informează allocine.fr.

1623 afișări
Imaginea articolului Filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" are luni avanpremiera mondială - VIDEO

Filmul "Hobbitul: Dezolarea lui Smaug" are luni avanpremiera mondială - VIDEO

Proiecţia simultană va avea loc în cinematografe din Paris, New York, Los Angeles şi Wellington, iar la evenimente vor participa, prin satelit, regizorul Peter Jackson şi mai mulţi actori din distribuţia filmului, printre care Orlando Bloom (Legolas), Evangeline Lilly (Tauriel), Lee Pace (Thranduil), Luke Evans (Bard) şi Andy Serkis (Gollum).

După vizionarea câtorva fragmente din film, care va avea premiera în România pe 13 decembrie, spectatorii vor putea adresa întrebări în direct regizorului şi actorilor.

"The Hobbit: Dezolarea lui Smaug", care trebuia iniţial să fie regizat de mexicanul Guillermo del Toro, este realizat de cineastul Peter Jackson şi îi are în distribuţie, printre altele, pe Ian McKellen şi Martin Freeman.

Peter Jackson, un fan mai vechi al lui J.R.R. Tolkien, a făcut istorie cu trilogia "Stăpânul Inelelor", devenind primul regizor care a realizat trei filme importante simultan. Anterior a primit critici favorabile pentru lungmetrajul "Heavenly Creatures" (1994), care a obţinut Leul de Argint la Festival Filmului de la Veneţia şi o nominalizare la Oscar pentru cel mai bun scenariu.

Filmele din trilogia "Hobbitul" spun o poveste care se petrece în Pământul de Mijloc, cu 60 de ani înainte de acţiunea din "Stăpânul Inelelor", pe care regizorul Peter Jackson şi echipa sa de producţie au adus-o pe marile ecrane în trilogia-blockbuster ce a culminat cu "Stăpânul Inelelor: Întoarcerea Regelui", premiat cu trei Oscaruri - pentru cel mai bun lungmetraj, cea mai bună regie şi cel mai bun scenariu adaptat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici