Filmul "Now You See Me: Jaful perfect", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Now You See Me: Jaful perfect" a fost lider în box office-ul românesc de weekend, încă de la premieră, cu încasări de 881.493 de lei şi 47.333 de spectatori, informează Asociaţia Film România.

1681 afișări
Imaginea articolului Filmul "Now You See Me: Jaful perfect", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO

Filmul "Now You See Me: Jaful perfect", lider în box office-ul românesc de weekend. Ce filme urmează în top - VIDEO (Captură video)

Filmul "Now You See Me: Jaful Perfect" spune povestea uneia dintre cele mai faimoase echipe de iluzionişti din lume. Membrii acesteia jefuiesc afacerişti corupţi în timpul reprezentaţiilor şi îşi răsplătesc publicul cu banii furaţi. Agenţii FBI sunt pe urmele lor, însă iluzioniştii sunt, surprinzător, mereu cu un pas înaintea legii. Regizat de Louis Leterrier ("Înfruntarea titanilor"), filmul reuneşte o distribuţie de excepţie, din care fac parte Jesse Eisenberg, Mark Ruffalo, Woody Harrelson, Melanie Laurent, Isla Fisher, Dave Franco, Common, Jose Garcia, Michael Caine şi Morgan Freeman. Filmul este adus pe marile ecrane româneşti de MediaPro Distribution.

Pe locul al doilea s-a clasat "1.000 post Terra", cu încasări de 200.465 de lei şi 12.590 de spectatori. O aterizare forţată îi aduce pe adolescentul Kitai Raige (Jaden Smith) şi pe tatăl său, Cypher (Will Smith), pe Pământ, la 1.000 de ani după cataclismul care îi forţase pe oameni să-şi părăsească planeta. Cypher fiind grav rănit, Kitai trebuie să pornească singur după ajutor, confruntându-se cu un teren necunoscut, specii modificate de animale, care stăpânesc în prezent planeta, şi o creatură extraterestră, care a evadat în timpul aterizării forţate. Tatăl şi fiul trebuie să înveţe să conlucreze şi să aibă încredere unul în celălalt dacă nu vor să-şi rateze unica şansă de a se întoarce acasă.

Pe poziţia a treia se regăseşte "Marea Mahmureală 3", care a avut încasări de 170.196 de lei şi 9.275 de spectatori. Ghinioniştii Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms) şi Alan (Zach Galifianakis) au din nou probleme. Finalul trilogiei nu mai păstrează "reţeta" primelor două părţi, cei trei eroi ţinându-se departe de nunţi şi dezlănţuite petreceri ale burlacilor. Ei vor ajunge în Mexic, iar printre aventurile lor se numără o dementă colaborare cu dezlănţuitul Leslie Chow.

Pe locul al patrulea s-a clasat "Furios şi iute 6", cu încasări de 169.529 de lei şi 9.606 spectatori. Filmul este regizat de Justin Lin şi îi are în distribuţie pe Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker şi Michelle Rodriguez.

Pe poziţia a cincea în box office-ul românesc se regăseşte "Regatul secret", liderul de săptămâna trecută, care de data aceasta a avut încasări de 151.840 de lei şi 7.992 de spectatori. "Regatul secret" este o aventură-comedie 3D care prezintă o lume fantastică. Fiind realizat de creatorii filmelor "Epoca de gheaţă" şi "Rio","regatul secret" spune povestea luptei continue dintre forţele binelui, care menţin lumea naturală vie, şi forţele răului, care doresc să o distrugă. După ce o adolescentă se trezeşte transportată în mod magic în acest univers secret, ea se înconjoară de o echipă de elită de războinici şi de un grup de personaje comice, ireale, pentru a-şi salva lumea lor.

În total, în weekend, cinematografele româneşti au avut încasări de 1.996.060 de lei şi 108.963 de spectatori.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici