Filmul "Tânără şi frumoasă", în premieră pe marile ecrane din România pe 25 aprilie - VIDEO

Filmul "Tânără şi frumoasă/ Jeune & jolie", care spune povestea unei tinere prostituate, va avea premiera pe marile ecrane din România pe 25 aprilie, informează distribuitorul peliculei, Independenţa Film.

518 afișări
Imaginea articolului Filmul "Tânără şi frumoasă", în premieră pe marile ecrane din România pe 25 aprilie - VIDEO

Filmul "Tânără şi frumoasă", în premieră pe marile ecrane din România pe 25 aprilie

În regia lui François Ozon, "Tânără şi frumoasă" spune povestea unei tinere de familie bună, Isabelle (interpretată de actriţa Marine Vacth), care practică meseria de prostituată nu pentru bani, ci din plăcere, de-a lungul a "patru anotimpuri şi patru cântece".

În afară de actriţa Marine Vacth, din distribuţia peliculei mai fac parte Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot şi Fantin Ravat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici