Filmul "The International: Puterea banului", pe primul loc în box office-ul românesc

Premiera "The international: Puterea banului" s-a situat pe primul loc în box office-ul românesc, weekend-ul trecut, cu încasări de 146.017 lei şi 8.062 de spectatori, informează Agenţia Champions.

40 afișări

În "Puterea banului", agentul Interpol Louis Salinger (Clive Owen) şi procurorul adjunct Eleanor Whitman (Naomi Watts) se luptă să aducă în faţa justiţiei una dintre cele mai puternice bănci ale lumii, informează InterComFilm. Salinger şi Whitman sunt hotărâţi să aplice legea, pentru a face dreptate şi a pedepsi o bancă internaţională, cu tentacule financiare şi politice care ajung până în sânul guvernelor lumii. Deşi ţelul celor doi pare de neatins, ei sunt hotărâţi să aducă în justiţie banca, ce a dovedit că nu dă înapoi de la nimic, inclusiv de la crimă, pentru a-şi urmări interesele.

Pe locul al doilea în box office s-a situat "Eu şi Marley/ Marley and Me", cu încasări de 71.652 de lei şi 4.323 de spectatori. Filmul, care îi are ca protagonişti pe Jennifer Aniston şi Owen Wilson, spune povestea unui cuplu care, pentru a se obişnui cu responsabilităţile, decid să îngrijească un căţel, înainte de a avea un copil.

Pe locul al treilea s-a clasat o altă premieră, "Vineri 13", cu încasări de 48.670 de lei şi 2.639 de spectatori. Avându-l pe Kevin Bacon în distribuţie, "Vineri 13" se înscrie în seria filmelor-cult de groază.

"Vagabondul milionar/ Slumdog Millionaire" s-a situat pe locul al patrulea în box office, cu încasări de 44.381 de lei şi 2.360 de spectatori. Regizată de Danny Boyle, pelicula prezintă o poveste de dragoste, având ca fundal o Indie cantonată între Evul Mediu şi secolul XXI. Un tânăr crescut în mahalalele Mumbaiului participă la o versiune locală a emisiunii "Vrei să fii milionar?" şi, spre surpriza generală, câştigă acest concurs. Filmul a fost recompensat cu opt premii Oscar.

Pe locul al cincilea în box office-ul de weekend s-a situat "Inimă de cerneală/ Inkheart", cu încasări de 43.459 de lei şi 2.557 de spectatori. Cu Brendan Fraser în distribuţie, "Inimă de cerneală" prezintă aventurile unui bărbat şi ale fiicei sale, care, având o imaginaţie ieşită din comun, reuşesc să aducă la viaţă personaje din cărţile citite de ei.

Cinematografele au avut, weekend-ul trecut, încasări totale de 579.053 de lei şi 33.322 de spectatori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici