Filmul "Ultimul Zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, lansat în cinematografe pe 14 februarie 2014 - VIDEO

Filmul "Ultimul Zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, care îi prezintă în distribuţie pe George Ivaşcu, Constantin Cotimanis, Marius Bodochi şi Gabriel Duţu, va avea premiera naţională pe 14 februarie 2014, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

893 afișări
Imaginea articolului Filmul "Ultimul Zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, lansat în cinematografe pe 14 februarie 2014 - VIDEO

Filmul "Ultimul Zburător", regizat de Ovidiu Georgescu, lansat în cinematografe pe 14 februarie 2014 - VIDEO

De asemenea, Asociaţia Culturală Promissum, producător al filmului, lansează trailerul oficial cu ajutorul "zburătorilor" moderni. Evenimentul va debuta cu decibelii la maximum joi, la orele 18.00, printr-o coloană formată din aproximativ 70 de motociclete, care va pleca de la Piaţa Presei Libere, urmând apoi traseul Bd. Kiseleff - Pţa. Charles de Gaulle - Pţa. Victoriei - Şos. Ştefan cel Mare - Şos. Mihai Bravu, pentru ca în final să ajungă la la o terasă din Splaiul Unirii.

Atmosfera va fi reîntregită de lansarea trailerului oficial al filmului "Ultimul Zburător", în prezenţa echipei şi a actorilor din peliculă Gabriel Duţu, Iulia Verdeş, Constantin Cotimanis, Constantin Cojocaru, Marius Bodochi şi George Ivaşcu.

La acest eveniment va avea loc proiecţia noului videoclip al trupei Holograf "Roua Dimineţii", care conţine imagini din film, dar şi lansarea unui concurs surpriză. Evenimentul va putea fi urmărit live pe internet, la adresa http://ultimulzburator.live2web.ro/

"Ultimul Zburător" este un film independent, realizat în totalitate din finanţare privată, produs de Asociaţia Culturală Promissum şi distribuit în România de InterComFilm Distribution.

Lungmetrajul marchează debutul trilogiei "Promissum", prima serie fantasy realizată vreodată în România. Toţi cei implicaţi în realizarea acestui film au fost fascinaţi de povestea lui: un mit clasic al culturii române, cel al Zburătorului, spus sub forma unui basm modern. Filmul este o frumoasă poveste de iubire ce depăşeşte limitele timpului şi spaţiului, prezentând o lume fascinantă, de mult uitată de o societate atât de cufundată în întunericul materialismului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici