Firma, nominalizată la MTV Europe Music Awards

Trupa românească Firma a fost nominalizată la categoria "New Sounds of Europe" la ediţia de anul acesta a MTV Europe Music Awards (EMA), premii ce se vor decerna pe 1 noiembrie la Munchen, în cadrul unei gale găzduite de rapperul american Snoop Dogg, se arată pe site-ul evenimentului.

1 afișare
Imaginea articolului Firma, nominalizată la MTV Europe Music Awards

Firma, nominalizată la MTV Europe Music Awards

Firma concurează în cadrul acestei noi categorii de premii alături de alte 17 trupe europene în curs de afirmare pe plan european. Câştigătorul va primi nu doar prestigiosul premiu EMA, dar va avea şi ocazia de a performa în spectacolul de pe 1 noiembrie, de la Munchen, Germania.

Câştigătorul va fi ales în urma votului publicului, deschis până pe 28 octombrie.

Trupa de rock alternativ Firma a debutat în 2001 cu o piesă intitulată "La orbire", care a dat şi numele primului lor album. Cântecul a fost difuzat în heavy-rotation de către postul tv MTV România, ajungând pe primul loc al topurilor muzicale naţionale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici