Fiul cel mare al actorului Robert Downey Jr., internat într-o clinică de dezintoxicare

Fiul cel mare al actorului Robert Downey Jr., Indio, în vârstă de 20 de ani, a fost internat într-o clinică specializată în tratarea dependenţei de medicamente prescrise, informează femalefirst.co.uk.

506 afișări
Imaginea articolului Fiul cel mare al actorului Robert Downey Jr., internat într-o clinică de dezintoxicare

Actorul Robert Downey Jr. (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"E un adevărat coşmar pentru Robert, pentru că fiul lui nu a avut niciodată astfel de probleme. Se roagă ca Indio să se facă bine cât mai repede", a declarat o sursă.

Mama tânărului Indio, cântăreaţa Deborah Falconer, care s-a despărţit de celebrul actor american în 2001, după o căsnicie care a durat nouă ani, a confirmat faptul că fiul ei a fost internat într-o clinică din Los Angeles, dar a insistat asupra faptului că problema de sănătate a lui Indio nu era una foarte gravă.

"Nu era dependent. Lua doar o pastilă pe zi. Sperăm să tratăm această problemă pe cale homeopatică şi nu pe cale medicamentoasă. A fost tratat cu suplimente de vitamine şi cu preparate din alimente organice. Se simte bine. Va face din nou muzică şi se va simţi şi mai bine în curând", a spus Deborah Falconer.

Purtătorul de cuvânt al actorului Robert Downey Jr. a refuzat să comenteze aceste declaraţii.

Indio, care cântă alături de trupa sa The Seems, a semnat de curând un contract cu Warner Bros. Records, potrivit MTV.com.

La începutul acestui an, actorul american Robert Downey Jr., care a renunţat la droguri în 2003, a dezvăluit într-un interviu că a început să fumeze marijuana la vârsta de şase ani, imitându-l pe tatăl lui, Robert Downey Sr., care consuma droguri în mod frecvent.

Robert Downey Jr., în vârstă de 48 de ani, are un al doilea fiu, Exton, în vârstă de un an, cu actuala lui soţie, Susan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici