Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune

Connor Cruise, fiul în vârstă de 14 ani al actorului Tom Cruise, va juca în remake-ul filmului de acţiune "Invazia roşie/ Red Dawn", lansat în 1984, despre un grup de adolescenţi care luptă să îşi salveze oraşul atunci când acesta este invadat de soldaţii chinezi şi ruşi, informează Reuters.

296 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune

Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiul lui Tom Cruise, Connor, în remake-ul unui film de acţiune

Connor Cruise va juca alături de alţi actori adolescenţi, precum Josh Hutcherson, Isabel Lucas, Edwin Hodge, Chris Hemsworth, Josh Peck şi Adrianne Palicki, în acest proiect produs de MGM/UA.

Connor Cruise va interpreta rolul lui Daryl, fiul primarului oraşului şi, totodată, cel mai bun prieten al tocilarului Robert, interpretat de Josh Hutcherson. Isabel Lucas este Erica, conducătoarea majoretelor din localitate şi iubita personajului interpretat de Josh Peck. Edwin Hodge va interpreta rolul lui Danny, cel mai "cool" elev din şcoală, organizatorul acestei armate de rezistenţă.

Tinerii actori vor petrece câteva săptămâni într-o tabără militară, a cărei denumire nu a fost dezvăluită.

Filmările vor debuta pe 24 septembrie, în Detroit, iar premiera a fost fixată pentru 2010.

Connor Cruise a debutat ca actor în luna decembrie a anului trecut, în filmul "Şapte suflete/ Seven Pounds", în care a interpretat versiunea mai tânără a personajului principal, jucat de Will Smith. Josh Hutcherson a apărut în "Călătorie spre Centrul Pământului", iar Isabel Lucas, în recentul "Transformers: Răzbunarea celor învinşi". Edwin Hodge joacă deja în serialul de televiziune "Mental" şi a apărut, în 2006, în filmul de groază "All the Boys Love Mandy Lane".

Isabella, Connor şi Tom Cruise

Connor şi sora sa, Isabella, sunt cei doi copii adoptaţi de Tom Cruise în timpul căsniciei sale cu actriţa australiană Nicole Kidman.

Tom Cruise, în vârstă de 47 de ani, şi actuala soţie a acestuia, Katie Holmes, în vârstă de 30 de ani, sunt căsătoriţi din noiembrie 2006 şi au împreună o fetiţă, Suri, în vârstă de trei ani.

Tom Cruise, Katie Holmes şi Suri Cruise

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici