Fiul lui Will Smith, Jaden, este cel mai bine plătit copil de la Hollywood

Jaden Smith, fiul în vârstă de 12 ani al cuplului de actori Jada Pinkett Smith şi Will Smith, a devenit cel mai bine plătit copil de la Hollywood, graţie onorariului de 3 milioane de dolari pe care l-a primit pentru rolul din "Karate Kid".

589 afișări
Imaginea articolului Fiul lui Will Smith, Jaden, este cel mai bine plătit copil de la Hollywood

Fiul lui Will Smith, Jaden, este cel mai bine plătit copil de la Hollywood (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit presei americane, Jaden Smith a primit un salariu de un milion de dolari pentru a juca rolul principal în acest remake al filmului original din 1984, informează dailymail.co.uk. Acesta a fost al treilea film al tânărului actor american şi primul în care a apărut alături de Jackie Chan.

Potrivit site-ului TMZ, echipa managerială a soţilor Smith a negociat cu producătorii filmului pentru ca Jaden Smith să primească o parte din eventualele încasări aduse de acest lungmetraj.

"Karate Kid" a avut încasări de 176,5 milioane de dolari doar în America de Nord, tânărul actor fiind recompensat cu un bonus de 2 milioane de dolari.

Deşi a fost lansat în 2010, când Jaden avea 12 ani, filmările au început pe când fiul lui Will Smith avea doar 10 ani.

Jaden Smith şi-a început cariera cu un rol în filmul "În căutarea fericirii/ The Pursuit of Happyness" din 2006, în care a jucat alături de tatăl său, şi a continuat cu un rol în SF-ul "Ziua în care Pământul se opri" din 2008.

Nici sora sa, Willow Smith, în vârstă de 10 ani, nu este o necunoscută, ea jucând deja alături de tatăl lor în thrillerul SF "Legenda vie/ I am Legend" din 2007 şi lansând în 2010 piesa "Whip My Hair", care a ajuns pe locul al doilea în topurile muzicale din Marea Britanie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici