Florin de la Hi-Q: Michael Jackson nu a murit, pentru că zeii nu mor niciodată

Florin Grozea de la Hi-Q a evocat, vineri, viaţa lui Michael Jackson şi a declarat că a fost şi rămâne un fan al cântăreţului american.

46 afișări
Imaginea articolului Florin de la Hi-Q: Michael Jackson nu a murit, pentru că zeii nu mor niciodată

Florin Grozea (Montaj Foto)

"Am fost unul dintre cei mai mari fani ai lui Michael şi sunt în continuare. După tot ce am citit şi am auzit azi-dimineaţă, m-am hotărât: Michael Jackson nu a murit, pentru că zeii nu mor niciodată", a spus, la rândul său, Florin de la Hi-Q.

Artistul a atras atenţia că, deşi se va pune accentul pe locul ocupat de muzica lui Michael Jackson în topuri şi pe recordurile doborâte de acesta, ceea ce trebuie să ajungă la generaţiile următoare este "povestea geniului lui Michael". Florin a evocat viaţa lui Michael Jackson, al şaptelea copil într-o familie cu nouă copii, care a devenit cea mai cunoscută din SUA, pe când viitorul "Rege al pop-ului" avea doar 5 ani. Apoi, la 17 ani, Michael Jackson compunea deja cu celebrul producător Quincy Jones, o legendă în lumea muzicii, a amintit Florin.

"A muncit foarte mult, a reuşit să revoluţioneze o industrie întreagă şi a încercat să devină mai bun decât toată lumea şi mai bun decât el însuşi", a declarat Florin, amintind şi că, după ce a vândut albumul "Thriller" în 10 milioane de exemplare, semnând astfel cel mai bine vândut material discografic al tuturor timpurilor, Michael a mai finanţat şi videoclipul scurtmetraj al piesei "Thriller", care s-a vândut apoi în 30 de milioane de exemplare.

"Ce om are puterea, după ce e cel mai bun, să îşi tripleze succesul? Ce om n-o ia razna?", a întrebat retoric Florin, subliniind că Michael Jackson a încercat mereu să fie mai bun şi să inoveze.

Cântăreţul american Michael Jackson, care a fost supranumit "Regele pop-ului", a murit în noaptea de joi spre vineri, la vârsta de 50 de ani, după ce a suferit un stop cardiac, lăsând în urmă o carieră fabuloasă, marcată, însă, şi de scandaluri şi dezvăluiri despre stilul său de viaţă excentric.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici