Florin de la Hi-Q şi Alina Dumitru, în duel la "Dansez pentru tine" (Galerie Foto)

Perechile formate din Florin de la Hi-Q şi Natalia şi, repectiv, Alina Dumitru şi Denis se vor duela, vineri seară, la "Dansez pentru tine", emisiune difuzată de Pro TV de la ora 20.30.

21 afișări
Imaginea articolului Florin de la Hi-Q şi Alina Dumitru, în duel la "Dansez pentru tine" (Galerie Foto)

Florin de la Hi-Q şi Alina Dumitru, în duel la "Dansez pentru tine" (Galerie Foto)

Telespectatorii Pro TV pot vota prin sms, la 1776, care dintre perechile aflate la duel va continua lupta pentru împlinirea unui vis.

"Cum i-am făcut eu să plângă de bucurie când am luat medalia de aur la Olimpiadă, aşa să mă voteze şi ei şi să fiu şi eu bucuroasă că am reuşit să trec de duel cu ajutorul lor", a declarat Alina Dumitru.

"Natalia a rămas fără cei mai importanţi oameni din familia ei: cei doi părinţi. Îmi iubesc părinţii mai mult decât orice şi înţeleg cât de greu îi este ei, singură pe lume. Sunt oameni care merită atenţia şi admiraţia noastră. Natalia este unul dintre ei. Vă promit", este mesajul lui Florin de la Hi-Q către telespectatori.

Chiar dacă săptămâna de duel este mai grea decât una obişnuită de concurs, pentru că au mai multe dansuri de învăţat, Alina şi Florin nu simt efortul şi luptă pentru partenerii lor.

Tot vineri, restul perechilor aflate în competiţia "Dansez pentru tine" vor dansa pe ringul de dans rumba, dar vor încinge atmosfera şi pe ritmuri ţigăneşti.

Rumba va fi exemplificată în platoul emisiunii de perechea care a făcut istorie la acest dans, formată din Laura Cosoi şi Bogdan Boanta, în timp ce dansul ţigănesc va fi demonstrat de Adriela Morar şi Petrişor Ruge.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici