Video FOCUS: Porţie de metal rock în prima zi de Stufstock

Cea de-a cincea ediţie a festivalului Stufstock a început în forţă, joi după-amiaza, în Vama Veche, cu o serie de concerte de rock metal, dintre care cel mai apreciat a fost cel al trupei britanice Cradle of Filth .

1 afișare

Festivalul s-a deschis cu o serie de concerte care s-au desfăşurat pe plajă, însă odată cu lăsarea serii, muzica s-a mutat în principalul loc de desfăşurare al evenimentului, Marina Park, un teren aflat la intrarea în Vama Veche. Acesta găzduieşte cele două scene pe care artiştii performează alternativ.

Pe măsură ce te apropiai de intrarea în zona de festival, orizontul se înnegrea. Nu era nici furtună şi nici întunericul nu se lăsase încă - însă rockerii strânşi să-i vadă pe cei de la Cradle of Filth, îmbrăcaţi în clasicele uniformele cernite, puseseră stăpânire Marina Park.

În ciuda acestui decor, seara a debutat cu un public timid. Doar circa 2.000 de spectatori se strânseseră pentru primele concerte ale serii, susţinute de trupele Last Hope (Bulgaria), Coma şi Implant pentru Refuz. De altfel, Bulgaria a fost reprezentată nu doar pe scenă, ci şi în public, unde se strânseseră câteva zeci de vizitatori de la sud de graniţă.

La încălzirea pentru principalul moment al serii au contribuit şi cei de la Altar, Cradle of Filth intrând pe scenă în jurul orei 23.00. Cu un show de aproximativ o oră, cavalerii britanici ai black metalului au fost primiţi de un public entuziast, format în principal din fani înrăiţi ai trupei. Unii dintre aceştia au bătut cale lungă pentru a-şi vedea idolii concertând.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici