Forbes: Tyler Perry, cel mai bine plătit bărbat din industria de divertisment. Vezi cine mai e în top 10 - GALERIE FOTO

Actorul şi regizorul american Tyler Perry a ocupat prima poziţie în topul celor mai bine plătiţi bărbaţi din industria de divertisment, alcătuit în fiecare an de editorii revistei Forbes.

398 afișări
Imaginea articolului Forbes: Tyler Perry, cel mai bine plătit bărbat din industria de divertisment. Vezi cine mai e în top 10 - GALERIE FOTO

Forbes: Tyler Perry, cel mai bine plătit bărbat din industria de divertisment. Vezi cine mai e în top 10 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Tyler Perry a obţinut venituri de 130 de milioane de dolari în ultimul an (mai 2010 - mai 2011), graţie popularului serial TV pe care l-a regizat "House of Payne" şi a lungmetrajului "Meet the Browns", informează contactmusic.com.

Jerry Bruckheimer, producătorul francizei "Piraţii din Caraibe", s-a clasat pe locul al doilea, cu venituri de 113 milioane de dolari, iar renumitul regizor şi producător de film Steven Spielberg a ocupat poziţia a treia cu venituri de 107 milioane de dolari obţinute în aceeaşi perioadă.

Cântăreţul britanic Elton John a ocupat locul al patrulea cu 100 milioane de dolari, iar producătorul de televiziune Simon Cowell ocupă locul al cincilea cu venituri de 90 de milioane de dolari în ultimul an.

În Top 10 au mai intrat scriitorul James Patterson (84 milioane de dolari), psihologul Phil McGraw (80 milioane de dolari), actorul Leonardo DiCaprio (77 milioane de dolari), prezentatorul de radio Howard Stern (76 milioane de dolari) şi jucătorul american de golf Tiger Woods (75 milioane de dolari).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici