Fosta doamnă Sarkozy, Cécilia, s-a căsătorit

Cécilia Ciganer-Albéniz, ex-Sarkozy, şi Richard Attias s-au căsătorit duminică, în cadrul unei ceremonii care a avut loc în jurul orei locale 19.00 (ora 01.00, la Bucureşti), la celebrul restaurant art deco The Rainbow Room, situat la etajul 65 al Centrului Rockefeller, în centrul Manhattanului.

24 afișări
Imaginea articolului Fosta doamnă Sarkozy, Cécilia, s-a căsătorit

Fosta doamnă Sarkozy, Cécilia, s-a căsătorit (Imagine:www.people.com)

Potrivit People, care citează un invitat la nuntă, mireasa a purtat o rochie creată de Versace.

Sala, cu candelabre 1930 şi pistă de dans rotitoare, a găzduit circa 148 de invitaţi atent aleşi, potrivit site-ului purepeople.com. The Rainbow Room este unul din cele mai bine cotate restaurante de pe coasta de est a SUA. Meniul include, de obicei, mâncare italienească, deoarece locul aparţine acum familiei Cipriani (familie de mari proprietari de restaurante, aflată în fruntea lanţului Harry's Bar de la Veneţia). Sala posedă propria Big Band Orchestra, şi, mai ales, o vedere fantastică a Manhattanului.

Potrivit unor surse citate de presa franceză înainte de mariaj, unul din martorii lui Richard Attias a fost laureatul cu Nobelul pentru Pace Elie Wiesel, iar alături de Cécilia urmau să stea unul din fraţii săi, Christian Ciganer, consultant internaţional, şi una din cele mai bune prietene ale sale, Sophie Sarkozy, soţia lui François Sarkozy, fratele preşedintelui francez.

După ceremonie, urmau un cocktail şi o cină în acelaşi loc.

Sâmbătă seara, după ce au cinat într-un restaurant mexican de pe Broadway, Cécilia şi Richard, însoţiţi de câţiva apropiaţi, au ajuns la teatrul unde se joacă, cu casa închisă, comedia muzicală "Mamma mia", la care Cécilia a rezervat locuri în urmă cu câteva săptămâni. În faţa unei mulţimi de curioşi şi fotografi, cuplul a intrat în teatru între două bariere de securitate, zâmbind şi făcându-şi timp pentru a saluta oamenii.

Cuplul s-a întors apoi la proprietatea lui Attias din Greenwich, Connecticut. Duminică, Cécilia şi Richard au luat prânzul într-un mic restaurant de pe chei.

Curând vor apărea şi primele fotografii oficiale de la nunta celebrului cuplu, pe care, după cum au scris unele site-uri franceze, Paris Match a făcut "greşeala" de a le refuza. Astfel, site-ul Rue89 relata faptul că, în urmă cu câteva zile, când se afla la Dakar, în timp ce viitorul ei soţ gestiona organizarea summit-ului Conferinţei islamice, Cécilia s-a întâlnit cu o jurnalistă a revistei Paris Match, căreia i-a propus fotografiile de la nunta sa în exclusivitate. Conducerea publicaţiei a respins propunerea, spre stupoarea tuturor, decizie pe care Rue89 a explicat-o prin teama de precedentul din 2005, când revista a publicat fotografii cu Cécilia Sarkozy şi Richard Attias, pe atunci, amanţi, iar rezultatul a fost demiterea directorului.

De data aceasta, se pare că revista Gala, deţinută de Prisma Presse, va avea exclusivitate asupra fotografiilor oficiale de la nuntă, realizate de un fotograf american angajat de cuplu.

Casa de modă milaneză Versace a anunţat, pe 5 martie, că celebrul cuplu a ales-o pentru a crea hainele de nuntă, dezvăluind, cu această ocazie, şi data mariajului.

Cécilia María Sara Isabel Sarkozy, născută Ciganer-Albéniz pe 12 noiembrie 1957, la Boulogne-Billancourt, a fost cea de-a doua soţie a celui de-al 23-lea preşedinte al Republicii Franceze, Nicolas Sarkozy, până la divorţul anunţat pe 18 octombrie 2007.

Pe 18 octombrie 2007, după numeroase zvonuri în presă, este făcută publică informaţia privind divorţul cuplului prezidenţial. De altfel, când a fost întrebată, înainte de divorţ, cu privire la rolul său de viitoare soţie de preşedinte, a răspuns că, în zece ani, se vede mai degrabă "la New York, făcând jogging în Central Park".

Pe 2 februarie, Nicolas Sarkozy s-a căsătorit cu fostul top model italian Carla Bruni. În timp ce Sarkozy îşi sărbătorea căsătoria, Cécilia Albeniz-Ciganer a părăsit Franţa pentru a petrece sfârşitul de săptămână în compania lui Richard Attias.

Aceasta este a treia căsătorie pentru Cécilia, aşa cum Carla Bruni este a treia soţie a preşedintelui Sarkozy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici