Foştii membri ai trupei Chippendales vin la Bucureşti

Foştii membri ai trupei de striptease masculin Chippendales vor susţine un spectacol dedicat femeilor, Tony Valentine's Girl Night Out, pe 3 martie, la Sala Palatului din Capitală, informează organizatorii, Events.

286 afișări
Imaginea articolului Foştii membri ai trupei Chippendales vin la Bucureşti

Foştii membri ai trupei Chippendales vor susţine un spectacol la Bucureşti, în martie (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Înfiinţată în 1978, Chippendales a fost prima trupă de bărbaţi care a abordat stilul de dans cabaret. Primele reprezentaţii au avut loc într-un club de noapte din Los Angeles. Striptease-ul masculin marca Chippendales devine un adevărat fenomen în anii '80, printre femeile de toate vâstele şi categoriile profesionale. La mijlocul respectivei decade, trupa făcuse deja turul Statelor Unite ale Americii.

Istoria Chippendales este strâns legată de numele lui Steve Banerjee, fondatorul trupei. Iniţial un simplu angajat într-o benzinărie, Banerjee ajunge să conducă un club de noapte exclusivist. La sfârşitul anilor '70 lansează o seară destinată exclusiv femeilor, care cunoaşte un succes nebun. Angajează un coregraf faimos pentru a-şi şlefui trupa de dansatori şi astfel ia naştere brandul Chippendales. Steve Banerjee devine extrem de bogat, exagerat de ambiţios şi paranoic. DeNoia, partenerul său, îl dă în judecată pentru partea lui din acţiunile Chippendales şi, la scurtă vreme, este găsit împuşcat. Toate suspiciunile se îndreaptă spre Banerjee. Este arestat şi se sinucide în închisoare, în timp ce aştepta începerea procesului.

Acest lucru nu îi opreşte pe cei de la Chippendales din drumul lor spre glorie. Turneele din SUA sunt urmate de nenumărate turnee internaţionale, iar Chippendales ajunge cea mai bună opţiune de pe mapamond pentru o seară de divertisment dedicată femeilor. Trupa este achiziţionată în anii '90 de Louis Pearlman (care s-a mai ocupat şi de Backstreet Boys şi 'N Sync). În 2002, trupa a semnat un contract pentru un spectacol permanent în Las Vegas. Mai multe formule au funcţionat sub numele Chippendales: East Coast Chipendale, condusă de Tony Valentine, West Coast Chippendales, înfiinţată în Denver, cu un show european şi unul permanent, în Las Vegas.

Tony Valentine şi-a început cariera de dansator în urmă cu 30 de ani.

Biletele pentru spectacolul de la Bucureşti, la preţul de 85, 105, 125 şi 195 de lei, în funcţie de amplasarea în sală, pot fi achiziţionate din reţeaua Germanos, Vodafone şi Diverta, precum şi prin intermediul site-urilor www.bilete.ro, www.eventim.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici