Foştii membri ai trupei Pink Floyd s-ar putea reuni

Toboşarul Nick Mason a declarat că el şi foştii săi colegi din trupa Pink Floyd, destrămată în urmă cu 20 de ani, s-ar putea reuni pentru a susţine un concert în interes caritabil.

91 afișări
Imaginea articolului Foştii membri ai trupei Pink Floyd s-ar putea reuni

Foştii membri ai trupei Pink Floyd s-ar putea reuni

Mason spune că el şi foştii săi colegi ar putea cânta din nou împreună, în interes caritabil, dacă vor găsi o cauză nobilă pe care să o susţină. "Sunt aproape sigur că vom cânta din nou împreună", a spus Mason, citat de The Sun.

Foştii membri ai trupei Pink Floyd, Dave Gilmour, Rick Wright, Nick Mason şi Roger Waters s-au împăcat, după 20 de ani de conflicte.

Cei patru au cântat împreună în iulie 2005, cu ocazia seriei de concerte Live 8, organizate în beneficiul ţărilor subdezvoltate, dar atunci au declarat că este vorba de o excepţie şi că nu se vor mai reuni niciodată. În acelaşi an, aceştia au primit o ofertă pentru un turneu în Statele Unite pentru suma de 180 de milioane de dolari, dar au refuzat.

În 2006, cu ocazia lansării unui DVD al trupei Pink Floyd, la Londra, Gilmour, Wright şi Mason, care au păstrat legătura, au spus că şi-ar dori să se reunească, indiferent dacă Waters acceptă sau nu să cânte împreună cu ei.

Waters a părăsit trupa în 1985, după o serie de neînţelegeri cu Gilmour, legate de drepturile asupra numelui "Pink Floyd". În ciuda faptului că a acceptat să cânte cu foştii colegi pentru concertul de caritate Live 8, Waters a insistat că nu va mai cânta niciodată cu ceilalţi membri Pink Floyd.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici