Fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse a avut o relaţie cu un transsexual

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, a avut o relaţie cu un transsexual în vârstă de 17 ani, care seamănă foarte mult cu fosta lui soţie, informează tabloidul The Sun, în ediţia electronică

92 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse a avut o relaţie cu un transsexual

Fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse a avut o relaţie cu un transsexual (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Blake Fielder-Civil, în vârstă de 31 de ani, s-a întâlnit de mai multe ori cu transsexualul Mia McHugh, alături de care a petrecut în barurile şi cluburile lui preferate. Potrivit presei britanice, cei doi au petrecut şase nopţi împreună, dormind la hotel sau în reşedinţa unuia dintre prietenii lui Blake Fielder-Civil.

Blake Fielder-Civil a aflat că Mia McHugh nu este femeie ci transsexual neoperat încă de la prima lor întâlnire. El susţine că a iubit-o pe Mia şi că i-ar fi spus fostei sale partenere de viaţă, Amy Winehouse, că Mia s-a născut bărbat.

Între timp, relaţia dintre cei doi s-a răcit, iar Blake Fielder-Civil şi-a petrecut ultimele două zile încercând în zadar să o contacteze pe Mia McHugh, pentru a o ruga să nu facă publică relaţia lor.

Blake Fielder-Civil i-ar fi spus acesteia că lumea l-ar ridiculiza dacă ar afla despre aventura lor şi că se teme foarte tare de ceea ce vor crede prietenii lui.

Blake a cunoscut-o pe Facebook pe Mia McHugh, în vârstă de 17 ani. Potrivit tabloidului The Sun, Mia a suferit deja o intervenţie reconstructivă de mărire a sânilor şi, în ianuarie 2011, va face intervenţia chirurgicală prin care îşi va schimba sexul.

Cei doi s-au întâlnit la 24 de ore de la prima conversaţie avută pe internet, în octombrie 2009, şi au petrecut seara împreună în clubul London Travelodge.

Mia McHugh a declarat: "Mi-a spus: «Îmi aminteşti de Amy. Eşti atât de frumoasă!» M-a prezentat prietenilor săi drept noua lui iubită".

"În doar câteva minute, a început să mă sărute pe masa de biliard, însă în acel moment nu ştia că eu sunt transsexual. El mergea la toaletă unde priza cocaină, iar atunci când revenea în club, îşi freca nasul. A fost ciudat. Eram nervoasă, dar mi-a plăcut de el, aşa că am continuat treaba asta. Apoi el m-a dus la hotel. Am jucat «Adevăr sau provocare» şi la un moment dat am început să ne sărutăm. Eram întinsă pe pat, iar mâinile lui mă atingeau peste tot. La un moment dat s-a oprit brusc şi a înţeles", a declarat Mia McHugh.

"S-a oprit, s-a uitat la mine şi m-a întrebat: «Eşti transsexual?». I-am confirmat, iar el a zâmbit. Îmi tot punea întrebări despre asta şi era fascinat de mărul meu al lui Adam", a adăugat Mia.

În următoarele şase săptămâni, Mia, care poartă haine de fată încă de la vârsta de patru ani, a vorbit de multe ori la telefon cu Blake şi a schimbat multe SMS-uri cu el.

Cei doi s-au întâlnit cu regularitate pentru a face sex în diverse camere de hotel şi au petrecut o noapte în locuinţa unui prieten al lui Blake.

Fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse a călătorit adeseori de la Sheffield la Londra, unde a rămas peste noapte, încălcând astfel termenii eliberării sale condiţionate. Blake Fielder-Civil a petrecut în spatele gratiilor o bună parte din anul 2008, fiind condamnat pentru agresarea fizică a unui patron de bar şi obstrucţionarea justiţiei.

După câteva săptămâni, el i-a povestit totul despre această aventură fostei sale soţii, Amy Winehouse, de care a divorţat în iulie 2009.

Celebra cântăreaţă i-a telefonat Miei McHugh şi, într-o conversaţie înregistrată ce a intrat în posesia tabloidului The Sun, i-a spus: "Nu-mi pasă de ceea ce face Blake. Vreau să-ţi mulţumesc. Chiar îţi mulţumesc, pentru că eu nu am fost atunci alături de el. Eşti o fată frumoasă. Însă Blake şi cu mine suntem cei mai buni prieteni din lume, alcătuim o singură fiinţă. El iubeşte pe altcineva, iar eu sunt doar una".

Mia McHugh, care i-a spus lui Blake că are 20 de ani, o idolatrizează pe Amy Winehouse, imitându-i coafura, stilul vestimentar şi felul de a se machia.

Ultima ei întâlnire cu Blake a avut loc miercuri, 20 ianuarie, când l-a abordat în plină stradă, în oraşul Sheffield, în timp ce acesta era însoţit de Sarah Aspin, despre care presa britanică afirmă că este noua lodognică a lui Blake.

"Ce dracu' cauţi aici? Nu pot să vorbesc acum!", i-ar fi spus Blake. Într-un SMS, al cărui conţinut a fost făcut public de tabloidul The Sun, fostul soţ al cântăreţei Amy Winehouse i-a scris Miei McHugh: "Nu mi-e ruşine dacă lumea întreagă află că te-am sărutat, nu mi-e ruşine deloc, însă acum trebuie să mă laşi în pace".

"Am avut o relaţie special timp de câteva luni, însă totul s-a stricat atunci când eu i-am cerut o implicare totală în relaţia noastră. Acum însă am înţeles că el nu va putea să fie fericit până când nu se va căsători din nou cu Amy", a spus Mia.

Blake Fielder-Civil ar putea fi însă nevoit să se întoarcă în închisoare, deoarece a încălcat termenii eliberării sale condiţionate, prizând cocaină şi fumând marijuana în faţa Miei McHugh.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici