Fostul soţ al lui Amy Winehouse este în comă din cauza consumului de droguri

Blake Fielder-Civil, fostul soţ al cântăreţei britanice Amy Winehouse, a intrat în comă, după ce a consumat în exces droguri şi alcool.

273 afișări
Imaginea articolului Fostul soţ al lui Amy Winehouse este în comă din cauza consumului de droguri

Fostul soţ al lui Amy Winehouse este în comă din cauza consumului de droguri (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Blake Fielder-Civil, care s-a căsătorit cu Amy Winehouse la Miami, în 2007, a fost găsit în patul său, pe punctul de a se îneca cu propria vomă, de Sarah Aspin, mama fiului său în vârstă de 15 luni, Jack. Pacientul a fost transportat de urgenţă la o clinică din comitatul britanic Yorkshire, potrivit mai multor surse, informează contactmusic.com.

Fielder-Civil a fost conectat la un aparat de susţinere a funcţiilor vitale, după ce şi-a înghiţit limba şi câteva dintre organele interne au încetat să mai funcţioneze.

"Medicii nu ştiu cum vor evolua lucrurile şi l-au plasat într-o comă indusă pentru a îl ajuta. Mă rog pentru ca el să supravieţuiască, dar trebuie să mă pregătesc şi pentru situaţia în care el nu se va mai trezi niciodată", a declarat Sarah Aspin pentru tabloidul The Sun.

Blake Fielder-Civil, a cărui fostă soţie Amy Winehouse a murit în iulie 2011, s-a luptat mulţi ani cu dependenţa de heroină şi a mărturisit, într-un interviu exploziv din 2008, că el a fost persoana care i-a oferit droguri artistei britanice, determinând-o să devină la rândul ei dependentă de cocaină şi heroină.

A cunoscut-o pe Sarah Aspin într-o clinică de dezintoxicare.

Blake Fielder-Civil şi Amy Winehouse s-au căsătorit la Miami în 2007, iar mariajul lor s-a încheiat printr-un divorţ pronunţat în 2009, într-o perioadă în care Blake se afla deja la închisoare.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie -, cauzată de abuzul de alcool.

Fanii şi criticii laolaltă i-au aclamat farmecul necizelat, umorul incisiv şi combinaţia unică de jazz şi soul care îi caracterizau muzica. Un alt avantaj al controversatei artiste britanice era talentul incontestabil de compozitoare - muzica pe care a scris-o este, fără excepţie, profund personală, de o candoare brutală. Cele două discuri lansate în timpul vieţii sale, "Frank" şi "Back to Black" - recompensat cu cinci premii Grammy -, s-au vândut în peste 12 milioane de exemplare în întreaga lume. Lansat în 2006, "Back to Black" a devenit, după moartea divei, cel mai bine vândut album al secolului al XXI-lea, în Marea Britanie. Acel record a fost la rândul lui doborât în decembrie 2011 de albumul "21" al cântăreţei Adele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici