FOTO Cannes 2017: Bella Hadid, apariţie ŞOCANTĂ. Uma Thurman şi Julianne Moore, cele mai elegante vedete de la ceremonia de deschidere

Festivalul de Film de la Cannes a început miercuri seară în oraşul de pe Riviera Franceză, ocazie cu care vedetele din industria filmului nu au pregetat să-şi etaleze toaletele pregătindu-se pentru promovarea filmelor ce vor fi lansate anul viitor.

2500 afișări
Imaginea articolului FOTO Cannes 2017: Bella Hadid, apariţie ŞOCANTĂ. Uma Thurman şi Julianne Moore, cele mai elegante vedete de la ceremonia de deschidere

FOTO Cannes 2017: Bella Hadid, apariţie ŞOCANTĂ. Uma Thurman şi Julianne Moore,cele mai elegante vedete de la ceremonia de deschidere (imagine: epa)

Evenimentul este şi un paradis al modei, vedetele preferând să aleagă nume cunoscute din moda europeană şi să opteze pentru ţinute strălucitoare, atractive, în stilul Hollywood-ului de altădată, în onoarea aniversării a 70 de ani de festival şi a personalităţilor iconice precum Grace Kelly sau Audrey Hepburn.

Autorităţile locale s-au pregătit cu un nivel de securitate fără precedent pentru festival, printre măsurile incluse fiind agenţi de poliţie armaţi şi personal militar şi un sistem sistem anti-dronă de ultimă generaţie.

Uma Thurman şi Jessica Chastain care fac parte din juriile competiţiei din acest, au venit îmbrăcate în rochii spectaculoase şi elegante.

Purtând o rochie roz pal marca Atelier Versace, Thurman, preşedintele juriului secţiunii Un Certain Regard, a fost una dintre cele mai elegante personalităţi, cu o siluetă şi prezenţă fără cusur.â

Simliar cu ţinuta sa de la ediţia din 2016 a Festivalului, în acest an Bella Hadid a purtat o rochie extrem de senzuală care i-a pus în evidenţă silueta şi picioarele.

Fotomodelul american în vârstă de 20 de ani a fost însoţită de tatăl său, Mohamed, şi şi-a făcut apariţia într-o rochie de saten roz pal, cu umerii goi, prin care s-a putut vedea chiar şi lenjeria intimă. Ea şi-a asortat ţinuta cu un colier dramatic şi sandale spectaculoase cu tocuri înalte.

Modelul Emily Ratajkowksi a purtat în seara premierei filmului Ismael's Ghosts o rochie similară cu cea a Bellei.

Şi actriţa Julianne Moore a participat la ceremonia de deschidere fiind îmbrăcată într-o rochie roşie marca Givenchy Couture.

Naomi Harris a purtat o rochie de tul în culorile curcubeului marca Gucci la premiera filmului „Ismael s Ghost”, iar Lily Rose Depp o rochie albă care a fost prezentată pe podiumul de modă Chanel 2018, de la Paris.

Marion Cotillard a purtat o rochie mini neagră cu cu corset şi dantelă asortată cu platforme roz, în timp ce Charlotte Gainsbourg a venit costumată într-o rochie argintie marca Saint Laurent.

Jessica Chastain i s-a alăturat lui Will Smith, Maren Ade, Fan Bingbing, Agnès Jaoui, Park Chan-wook, Paolo Sorrentino şi  Gabriel Yared în calitate de membru al juriului celei de-a 70-a ediţii a Festivalului.

Preşedintele juriului din acest an este regizorul spaniol Pedro Almodóvar.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici