FOTO | Cinci lei mor de foame în cuşti la o grădină zoologică: nu sunt bani pentru a le fi cumpărată hrană | Imagini greu de privit

Cinci lei de la o grădină zoologică din Sudan mor de foame în cuşti. Imaginile cu cele cinci animale au făcut înconjurul planetei şi a fost demarată o campanie online pentru strângere de fonduri.

5018 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cinci lei mor de foame în cuşti la o grădină zoologică: nu sunt bani pentru a le fi cumpărată hrană | Imagini greu de privit

FOTO | Cinci lei mor de foame în cuşti la o grădină zoologică: nu sunt bani pentru a le fi cumpărată hrană | Imagini greu de privit

Cei cinci lei sunt ţinuţi la Khartoum's Al-Qureshi Park, o grădină zoologică din Sudan. Reprezentanţii instituţiei susţin, pentru DailyMail, că starea animalelor s-a deteriorat vizibil în ultimele săptămâni din cauza lipsei hranei. Leii au pierdut aproape două treimi din greutate. 
 
”Nu avem mereu mâncare pentru ei, aşa că de cele mai multe ori cumpărăm din banii noştri câte ceva pentru animale”, a declarat pentru AFP Essamelddine Hajjar, managerul grădinii zoologice.
 
 
Grădina zoologică este susţinută financiar de autorităţile locale, dar şi din fonduri private. Astfel, cei care au văzut imaginile pe reţelele de socializare şi în mass media au demarat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta animalele.
 
 
Sudan se află în mijlocul unei crize economice majore ceea ce a dus la creşterea preţului pentru alimente şi alte bunuri.
 
 
sursa foto: profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici