FOTO | Cum arată rochia mini de doar 179 de dolari, purtată de Beyonce la două luni după naştere

La aproape două luni de când a născut gemeni, Beyonce a revenit la măsurile pe care le purta înainte de sarcină, scrie ONE.

598 afișări
Imaginea articolului FOTO | Cum arată rochia mini de doar 179 de dolari, purtată de Beyonce la două luni după naştere

Cum arată rochia mini de doar 179 de dolari, purtată de Beyonce la două luni după naştere

Chiar dacă, de multe ori, Beyonce îşi etalează pe Instagram ţinutele semnate de branduri de lux, precum Gucci sau Saint Laurent, din când în când artista are momente în care preferă stilul super accesibil.

Aceasta s-a pozat recent într-o rochie mulată, decoltată şi scurtă, perfectă pentru o seară în oraş. Surpriza a venit de la preţul acestei piese vestimentare, semnată House of GB: aceasta a costat doar 179 de dolari, potrivit ONE.

În plus, rochia i-a subliniat silueta incredibilă, având în vedere că Beyonce a născut acum două luni gemeni.

Cele mai noi informaţii din lumea modei le găseşti la The ONE

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici