FOTO | Descoperire îngrozitoare: Patru fetuşi de tigru au fost găsiţi într-un borcan

Poliţiştii indonezieni au arestat cinci persoane pentru braconaj, după ce au găsit asupra lor patru fetuşi de tigru într-un borcan şi o blană de tigru dintr-o specie ameninţată cu dispariţia.

674 afișări
Imaginea articolului FOTO | Descoperire îngrozitoare: Patru fetuşi de tigru au fost găsiţi într-un borcan

FOTO | Descoperire îngrozitoare: Patru fetuşi de tigru au fost găsiţi într-un borcan

Deocamdată nu se ştie dacă cei patru pui morţi au vreo legătură cu tigrul adult a cărei blană a fost găsită. În sălbăticie mai sunt circa 400 de exemplare de tigri de Sumatra, relatează BBC.

Puii de tigru nu pot vedea în primele luni de viaţă şi sunt dependenţi de mama lor.

 

 

 

Doi dintre suspecţii reţinuţi ar fi vânzătorii şi ar putea primi o pedeapsă maximă de până la 5 ani de închisoare şi o amendă de 100 de milioane de rupii, adică 7.100 de dolari americani. Autorităţile indoneziene au acţionat în urma unui pont.

În anumite zone din Asia, unele părţi de tigru, precum oasele, sunt considerate a avea proprietăţi medicinale.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici