FOTO | Glamour diplomatic: Ducesa de Cambridge i-a cucerit pe polonezi într-o rochie de cocktail creată de un designer local, care a îmbrăcat-o şi pe Halle Berry

Ducesa de Cambridge şi-a început vizita oficială în Polonia, luni, cu un gest care i-a cucerit pe polonezi. Kate Middleton s-a îmbrăcat într-o rochie ce reflecta culorile roşu şi alb ale steagului Poloniei.

2354 afișări
Imaginea articolului FOTO | Glamour diplomatic: Ducesa de Cambridge i-a cucerit pe polonezi într-o rochie de cocktail creată de un designer local, care a îmbrăcat-o şi pe Halle Berry

Glamour diplomatic: Ducesa de Cambridge i-a cucerit pe polonezi într-o rochie cocktail creată de un designer local

În plus, pentru petrecerea de luni seară găzduită de amabsadorul britanic la Varşpvia, în celebrarea zilei de naştere a Reginei, Ducesa a optat pentru o rochie subtilă, dar care a lăsat o impresie percutantă, un gest de eleganţă diplomatică.

Kate a optat pentru o rochie de cocktail de lungime medie, cu un detaliu arhitectural, realizată de unul dintre cei mai cunoscuţi designeri polonezi, Gosia Baczynska, pentru seara festivă. Baczynska a fost prezentă ea însăşi la petrecere pentru a o admira pe Ducesa de Cambridge purtând creaţia sa.

În afara mesajului diplomatic, rochia este o alegere îndrăzneaţă a Ducesei care a transmis de-a lungul anilor curaj şi dorinţă de a experimenta cu stilul. Faldurile din partea de jos a rochiei au oferit un contrast jucăuş la aplicaţia florală neagră delicată de pe talie în timp ce linia gâtului contrasta plăcut cu perlele supradimensionate.

Rochia ar fi realizată pe comandă pentru Ducesă şi este posibil ca stilistul său, Natasha Archer, să fi aranjat o versiune personalizată a rochiei pentru colecţia de toamnă/iarnă 2016-2017 a creatoarei de modă, intitulată „Înapoi în viitor”, care a fost lansată pe podium, în Varşovia, în august, 2016. Colecţia a fost inspirată de formele moderniste din anii 1960.

Designerul în vârstă de 51 de ani, care a declarat că preferă să lucreze pe corp, sau pe manechin, în loc să realizeze schiţe, a declarat că multe dintre creaţiile sale sunt de haute couture.

Deşi Baczynska este faimoasă în Varşovia şi designer pentru cele mai bogate familii poloneze, ea are legături şi cu Londra. Ea a renunţat la Facultatea de Arte Frumoase pentru a se muta în Londra în 1991, unde a lucrat pentru o croitorie, dobândind pricepere înainte de a se întoarce în oraşul său natal, Wroclaw, pentru a-şi începe afacerea.

Baczynska, care a îmbrăcat-o recent şi pe Halle Berry într-o rochie mini, îşi descrie filosofia sa de modă ca fiind „o revoltă împotriva gri-ului care m-a înconjurat” în era post-sovietică.

 

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici