FOTO Loredana, călătorie spirituală în Tibet. Artista s-a întâlnit cu Dalai Lama

Aflată într-o călătorie spirituală în India şi Tibet, Loredana a ajuns până în oraşul în care locuieşte Dalai Lama, Dharamshala, unde l-a întâlnit pe liderul spiritual şi s-a fotografiat cu el, după cum a mărturisit aceasta pe pagina sa de Facebook.

1413 afișări
Imaginea articolului FOTO Loredana, călătorie spirituală în Tibet. Artista s-a întâlnit cu Dalai Lama

Loredana, călătorie spirituală în Tibet. Artista s-a întâlnit cu Dalai Lama

Cea mai titrată artista din România, Loredana a postat luni dimineaţă pe pagină să de Facebook o fotografie în care ea şi Dalai Lama se ţin de mâna. Fotografia este însoţită de următorul text:

”Mi-am dorit mult să-l întâlnesc pe Dalai Lama. Voiam să-i spun că-l iubesc şi voiam să simtă că dragostea mea vine din ceea ce am învăţat de la EL. Să-i dăruiesc puţin din ceea ce, cu ajutorul lui, am învăţat să primesc de la oamenii buni care inspiră şi mă însoţesc în viaţă şi pe scenă. ”Love and compassion are necessities, not luxuries. Without them humanity cannot survive.” Zilele trecute când l-am întâlnit mi-a dat o misiune şi voi face tot ce ţine de mine pentru că Dalai Lama să vină în România.Cu dragoste, din inima. Loredana”, a mărturisit artista pe contul său de pe reţeaua de socializare.

Loredana a povestit în multe interviuri despre preocupările sale pentru o educaţie spirituală susţinută, fiind o frecvenţa practicantă de yoga şi o promotoare a unui stil de viaţă sănătos şi echilibrat. Întâlnirea cu Dalai Lama era unul dintre marile sale visuri care a devenit realitate.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici