FOTO: Noua iubită a lui Silvio Berlusconi, mai tânără cu 53 de ani decât el, are iniţialele fostului premier italian tatuate pe corp

  • Fostul premier italian Silvio Berlusconi s-ar fi despărţit de iubita lui Francesca Pascale pentru o femeie cu 53 de ani mai tânără decât el.
  • Auto-proclamatul „naş” al politicii din Italia ar fi într-o relaţie cu un parlamentar din propriul partid.
  • Noua sa iubită, Marta Antonia Fascina, are 30 de ani.
15266 afișări
Imaginea articolului FOTO: Noua iubită a lui Silvio Berlusconi, mai tânără cu 53 de ani decât el, are iniţialele fostului premier italian tatuate pe corp

Sursa foto: Profimedia

Partidul Forza Italia, fondat de Berlusconi în urmă cu un sfert de secol, a confirmat informaţia.

Potrivit comunicatului transmis de partid, între Berlusconi şi fosta sa iubită a rămas o „prietenie profundă”. Cu toate acestea, relaţia care a durat 12 ani s-a terminat. 

Pascale, în vârstă de 34 de ani, care a spus anterior într-un interviu că îi cerea lui Berlusconi să se căsătorească cu ea în fiecare zi, a declarat că a fost „şocată” de anunţ. 

„Îl voi păstra în inima mea pentru totdeauna. Îi doresc toată bucuria din lumea şi sper să găsească pe cineva care va avea grijă de el”, a afirmat Pascale, potrivit Sky News. 

Noua iubită a lui Berlusconi a spus că i-a câştigat afecţiunea fostului premier italian cu o serie de scrisori prin care l-ar fi „fermecat” atât de mult încât acesta a decis să-şi părăsească iubita de 12 ani. 

O blondă seducătoare, pe pagina de Instagram a Martei Fascina pot fi văzute mai multe fotografii cu parlamentarul îmbrăcat „smart” în plen, dar şi într-un elicopter, precum şi alte poze seducătoare, scrie Daily Mail. 

Vorbind despre diferenţa de vârstă de 53 de ani dintre Fascina şi Berlusconi, un politician din opoziţie a spus că Fascina „şi-a făcut deja o reputaţie”. „Ce poate vedea o femeie de 30 de ani la un bărbat de 83 de ani?”, a declarat politicianul. 

De asemenea, Fascina ar devenit în urmă cu ceva timp un „super fan” al fostului premier italian, iar la acea vreme şi-ar fi tatuat iniţialele lui pe corp, potrivit unui publicaţiei  Il Messaggero.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici