FOTO. Starurile de la Hollywood şi brazii lor de Crăciun: Selfie-uri strălucitoare în social media

Starurile de la Hollywood au împodobit deja bradul de Crăciun în reşedinţele lor somptuoase şi au distribuit pe reţelele de socializare selfie-uri şi fotografii strălucitoare. De la Kelly Osbourne la Reese Witherspoon, celebrităţile împărtăşesc cu fanii instantanee de sezon.

1444 afișări
Imaginea articolului FOTO. Starurile de la Hollywood şi brazii lor de Crăciun: Selfie-uri strălucitoare în social media

FOTO. Starurile de la Hollywood şi brazii lor de Crăciun: Selfie-uri strălucitoare în social media

Cântăreaţa Kelly Clarkson a decorat deja bradul de Crăciun, spre deliciul fiicei sale în vârstă de 2 ani, pe nume River Rose. "River a găsit doi elfi care se ascundeau în bradul nostru!", a exclamat Kelly Clarkson pe Instagram.

 

 

Elf on the shelf is back! River found two elves hiding in our tree! Where will they be tomorrow? #ElfOnTheShelf #MagicWinsEveryTime

A photo posted by Kelly Clarkson (@kellyclarkson) on

Sharon Osbourne şi Kelly au împodobit bradul în familie. Fiica lui Sharon şi a rockerului Ozzy a scris un mesaj: "Eu şi mama decorăm bradul" şi a inserat un emoticon ce reprezintă un brad.

 

 

Me & Mumma decorating the 🎄

A photo posted by Kelly! (@kellyosbourne) on

Reese Witherspoon a publicat o fotografie cu bradul de Crăciun, dar nu părea complet mulţumită de ornamente, căci a solicitat feedback de la fanii care o urmăresc pe reţeaua Instagram. "Începe să arate destul de potrivit pentru Crăciun", a scris actriţa. "Cine are sfaturi de decorare pentru mine?!?!."

 

 

It's beginning to look a lot like Christmas 🎶🎄 Who has decoration tips for me?!?! 🌟 #TreeTrimming

A photo posted by Reese Witherspoon (@reesewitherspoon) on

 

"E sezonul sărbătorilor", a scris actriţa Naomi Watts alături de o fotografie cu bradul de Crăciun, împodobit în lumini albe şi cu faimoasa stea pe ramura din vârful coniferului.

 

 

''Tis the season.... 🌲

A photo posted by Naomi Watts (@naomiwatts) on

 

Jessica Alba ştie cum să învăluie în lumină o încăpere ... cu bradul său de Crăciun! "Merry Merry", a scris actriţa în descrierea fotografiei publicată pe Instagram.

 

 

 

Merry Merry 🌲

A photo posted by Jessica Alba (@jessicaalba) on

Toate fotografiile pot fi văzute aici

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici