VIRAL: Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016

Adolescenţii trăiesc în universul virtual. Pe Twitter postează cu entuziasm şi curaj despre viaţa lor de zi cu zi.O retrospectivă a postărilor virale îţi arată ce face generaţia vremurilor digitale, urbanii, copii cu imaginaţie vie,cu smartphone şi căşti pe urechi.Te-ai întrebat cum percep ei lumea?

2613 afișări
Imaginea articolului VIRAL: Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016

VIRAL: Ce scriu adolescenţii de azi în social media. Topul postărilor din 2016

Adolescentul american Riley Leff îşi închipuie pe Twitter cum va fi anul 3000. Scenariu fantastic: "Dacă vă gândiţi că 2016 a fost un an oribil, atunci veţi fi foarte dezamăgiţi în anul 3000 când nimic nu se va fi schimbat, doar că oamenii vor putea trăi sub apă", scrie Leff.

Rebecca distribuie pe Twitter un mesaj bizar trimis pe mail elevilor de către profesorii din şcoala unde învaţă: Profesorii le-au transmis că nu este lumină în şcoală şi că trebuie să aducă lanterne. Aveau test. Însă sunt permise doar lanterne simplu. Nu lanterna smartphone-ului.

Shannen Miralles povesteşte o întâmplare amuzantă: I-a trimis tatălui său o fotografie şi un mesaj. "Uite tata, îţi mânânc tortul". Când s-a întors acasă, a văzut că tatăl pusese lacăt frigiderului.

Un tănăr scrie tot pe Twitter despre o întâmplare grozavă: "Voiam să fotografiez un raton, dar mi-am luat telefonul şi a fugit"

Un alt adolescent american cu spirit de observaţie şi-a dat seama că Statuia Libertăţii seamănă la chip cu actorul Owen Wilson, aşa că a publicat pe Twitter două fotografii: un close-up cu statuia-simbol ce o reprezintă pe zeiţa libertăţii, alăturată de un portret în gros-plan al actorului Owen Wilson.

Mama unei tinere fete a început să creeze meme-uri cu fotografia sa în diferite ipostaze, a anunţat adolescenta Marie pe Twitter. Meme-urile se inspiră din viaţa lor cotidiană, din relaţia mamă - fiică.

De asemenea, pe Twitter se regăsesc memento-uri ale prieteniei adolescentine. E amiciţia din zilele noastre. În social media. Tânara Jessy şi-a lipit pe pereţii dormitorului de cămin fotografii nostalgice ale comentariilor pe care le-a făcut cea mai bună prietenă a sa pe Twitter de-a lungul anului 2016.

Însă generaţiile mai vechi îi critică pe tineri. Adolescentul Nathan spune că a primit un mesaj bizar de la un domn matur. "Ţi-am văzut postările pe Instagram. De Crăciun vei primi haine şi o biblie", a scris venerabilul domn în mesajul transmis tânărului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici