VIDEO Rapperul Kanye West a avut o întâlnire cu Donald Trump.

Rapperul Kanye West a avut o întâlnire cu viitorul preşedinte al Americii, Donald Trump. Trump l-a numit pe West un „om bun“ şi le-a spus jurnaliştilor că sunt „prieteni de mult timp“, scriu cei de la CNN.

443 afișări
Imaginea articolului VIDEO Rapperul Kanye West a avut o întâlnire cu Donald Trump.

VIDEO Rapperul Kanye West a avut o întâlnire cu Donald Trump. (Imagine: Hepta / Mediafax Foto)

Kanye nu vorbit despre detaliile întâlnirii dintre cei doi şi nu a răspuns la întrebarea dacă ar fi vrut să-l voteze pe Trump. A ignorat şi un reporter care l-a întrebat dacă va cânta la inaugurarea lui Trump.
 
Vreau doar să fac o poză acum“ au fost singurele cuvinte ale lui Kanye West.  Întâlnirea a durat 15 minute şi a avut loc la solicitarea lui Kanye. 
 
 
După rezultatul alegerilor din Statele Unite, Kanye West a declarat într-un concert: „V-am spus că nu am votat nu ? Dar dacă aş fi votat, aş fi votat cu Trump“.  
 
În 2015 însă rapperul şi soţia sa Kim Kardashian au participat la o strângere de fonduri pentru Hilary Clinton. 
 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici