Actorul Alan Thicke, interpretul rolului principal din serialul "Growing Pains" şi tatăl cântăreţului Robin Thicke, a murit la 69 de ani

Actorul canadian Alan Thicke, cunoscut pentru rolul principal din sitcomul "Growing Pains", difuzat în anii 1980 şi tatăl cântăreţului de R&B, Robin Thicke, a murit marţi, la vârsta de 69 de ani, potrivit declaraţiei purtătorului său de cuvânt, informează Reuters.

319 afișări
Imaginea articolului Actorul Alan Thicke, interpretul rolului principal din serialul "Growing Pains" şi tatăl cântăreţului Robin Thicke, a murit la 69 de ani

Actorul Alan Thicke, interpretul rolului principal din serialul"Growing Pains", a murit la 69 de ani

"Decesul brusc al lui Alan a fost confirmat. În momentul de faţă nu avem detalii suplimentare", a declarat Monique Moss, purtătorul său de cuvânt, într-un scurt e-mail.

O sursă apropiată familiei a declarat pentru Reuters că Thicke a suferit un atac de cord şi a fost transportat de urgenţă la Providence Saint Joseph Medical Center din Burbank, California, unde a fost constatat decesul.

Fiul său, cântăreţul Robin Thicke a declarat pentru Los Angeles Times că tatăl său juca hochei cu fratele său, în vârstă de 19 de ani, pe nume Carter Thicke, când a suferit atacul de cord.

"L-am văzut cu câteva zile înainte şi i-am spus cât de mult îl iubesc şi îl respect", a declarat Thicke, adăugând că tatăl său a fost o sursă de inspiraţie pentru propria carieră muzicală.

Actorul Alan Thicke a fost iubit de mulţi fani pentru rolulul psihiatrului Jason Seaver în sitcom-ul "Growing Pains", care a fost difuzat pe postul ABC, din 1985 până în 1992.

Rolul principal în acest serial de televiziune i-a adus lui Thicke o nominalizare la Globurile de Aur pentru "cel mai bun actor într-un serial de televiziune", în 1988. Totodată, Thicke a fost un prezentator popular pentru evenimente de televiziune, printre care premiile Emmy, şi un compozitor prolific de cântece tematice de televiziune, printre care se numără tema pentru "Wheel of Fortune", potrivit site-ul său oficial.

De asemenea, a apărut în mai multe seriale televiziune, inclusiv în "The Outer Limits", "Murder She Wrote" şi "Familia Bundy", potrivit IMDB.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici