Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului

Un volum care va include editoriale, anecdote şi peste 400 de fotografii de familie cu Frank Sinatra, dintre care 200 nu au fost publicate niciodată, va fi lansat în a doua jumătate a acestui an, pentru a marca împlinirea unui secol de la naşterea artistului american, informează contactmusic.com.

214 afișări
Imaginea articolului Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului

Fotografii inedite cu Frank Sinatra, într-un volum ce marchează centenarul naşterii artistului (Imagine: HEPTA)

Realizat cu participarea familiei Sinatra şi în colaborare cu Frank Sinatra Enterprises, volumul "Sinatra 100" va conţine peste 400 de fotografii, dintre care jumătate nu au fost prezentate niciodată în public. Cartea va include, de asemenea, mici editoriale scrise de Nancy Sinatra, Frank Sinatra Jr, Tina Sinatra, Tony Bennett şi mogulul cazinourilor din Las Vegas, Steve Wynn.

Redactat de biograful Charles Pignone, volumul "Sinatra 100" va fi publicat de editura Thames & Hudson în a doua jumătate a acestui an.

Printre evenimentele care vor fi organizate în 2015 cu ocazia centenarului naşterii cântăreţului Frank Sinatra se mai află expoziţia "Sinatra: An American Icon", deschisă în prezent la New York Public Library of the Performing Arts, o compilaţie pe CD, intitulată "Ultimate Sinatra", conţinând cele mai cunoscute cântece ale artistului american, lansată pe piaţă în luna aprilie, dar şi un film documentar ce include numeroase imagini de arhivă.

Născut în 1915, Frank Sinatra a înregistrat primul său disc în 1939 şi a realizat apoi peste 1.400 de înregistrări muzicale, jucând în paralel şi în 58 de filme. Artistul american, a cărui voce sincopată era adorată de milioane de fani din lumea întreagă, este considerat unul dintre cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor şi a continuat să înregistreze muzică până în anul morţii sale, 1988. Printre hiturile sale se numără cântece celebre, precum "Strangers in the Night", "My Way", "New York, New York", "Imaginations", "The One I love", "Fools Rush In", "I'll never Smile Again", "I'll Be Seeing You".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici