Fotografii neretuşate cu Nicole Kidman, Penelope Cruz şi Kate Winslet pentru Calendarul Pirelli 2017 - FOTO, VIDEO

Nicole Kidman, Penelope Cruz, Léa Seydoux, Charlotte Rampling şi Kate Winslet, alături de alte actriţe de renume mondial, au pozat pentru ediţia din 2017 a Calendarului Pirelli, care reuneşte o pleiadă a celor mai mari nume de la Hollywood. Calendarul a fost dezvăluit oficial în Paris.

8689 afișări
Imaginea articolului Fotografii neretuşate cu Nicole Kidman, Penelope Cruz şi Kate Winslet pentru Calendarul Pirelli 2017 - FOTO, VIDEO

Fotografii nud cu Nicole Kidman, Penelope Cruz şi Kate Winslet pentru Calendarul Pirelli 2017 - FOTO (Imagine: culture.pirelli.com, Arhiva Mediafax Foto)

Uma Thurman, Kate Winslet, Jullianne Moore şi actriţa din 'House of Cards' Robin Wright completează lista selectă a celor cinsprezece vedete care apar în calendar. Fotografiile alb-negru sunt nuduri în stil minimalist. Actriţele poartă un machiaj discret, impus de fotograful german de modă Peter Lindbergh, care a mai fost fotograf oficial pentru Pirelli de două ori.

Lindbergh a declarat că fotografiile sale din 2017 surprind sensibilitatea şi emoţia. Sufletul feminin este dezvăluit în imagini.

Singurul chip nefamiliar este cel al Anastasiei Ignatova, o profesoară de la Institutul de Stat în Teorie Politică din Moscova, pe care Lindbergh a cunoscut-o la un dineu oficial în 2015. Fotograful spune că a fost impresionat de frumuseţea chipului rusoaicei.

"Simt că am responsabilitatea să eliberez femeile de ideile frumuseţii eterne şi perfecţiunii", a declarat fotograful în cadrul unei conferinţei de presă, în Paris.

Mai multe detalii, aici.

Primul Calendar Pirelli Calendar a fost publicat în 1963, iar de atunci acesta a reunit cele mai cunoscute numele ale cinematografiei.

 

Calendarul Pirelli este un calendar publicitar publicat de filiala din Marea Britanie a companiei Pirelli.

Pirelli & C. SpA este o companie multinaţională cu sediul la Milano, Italia. Aceasta a fost cumpărată în 2015 de către ChemChina. Compania este cel de-al cincelea producător de cauciucuri la nivel mondial, aflându-se în spatele Bridgestone, Michelin, Continental şi Goodyear, şi este prezentă în peste 160 de ţări, având 19 fabrici în lume şi reţea de aproximativ 10.000 de distribuitori şi retaileri.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici