Fotografiile nou-născutului lui Jude Law, vândute pentru 200.000 de dolari

Samantha Burke, o actriţă aspirantă cu care actorul Jude Law are un copil în vârstă de o lună, vinde presei poze cu bebeluşul, contra sumei de 200.000 de dolari, informează Daily Mail.

54 afișări
Imaginea articolului Fotografiile nou-născutului lui Jude Law, vândute pentru 200.000 de dolari

Actorul Jude Law (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O echipă de fotografi, care se pare că aparţine revistei Hello!, a vizitat, săptămâna trecută, casa modestă din Florida în care locuieşte Samantha Burke alături de fiica sa în vârstă de o lună, Sophia.

Avocaţii au crezut că oferta pe care Jude Law a făcut-o femeii în vârstă de 24 de ani - de a o sprijini financiar - va include şi discreţie din partea acesteia în ceea ce priveşte aventura avută cu actorul britanic şi copilul rezultat din această scurtă relaţie.

Însă Burke şi-a angajat recent un agent de PR care i-a obţinut un contract pentru a vinde primele fotografii cu Sophia, ce vor fi însoţite de un interviu despre începuturile relaţiei ei cu actorul de 36 de ani. Eileen Koch, agentul de PR, a confirmat faptul că fotografiile au fost vândute pentru suma de 200.000 de dolari.

Purtătorul de cuvânt al lui Law a declarat la rândul lui: "N-am niciun comentariu de făcut".

"Poate că Samantha a rămas însărcinată din greşeală, dar este o femeie de afaceri deşteaptă", a declarat o sursă. "Copilul a ieşit rareori din casă de la naşterea sa, iar de fiecare dată când a fost scos afară, Samantha i-a ţinut faţa acoperită cu grijă", a mai spus sursa.

Samantha Burke

Burke a descoperit că este însărcinată cu copilul lui Law după ce aceştia au avut o aventură în timp ce el filma la New York pentru filmul "Sherlock Holmes", în decembrie anul trecut.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici