Fotomodele din Italia fac reclamă la sicrie pe Internet

Fotomodele din Italia fac reclamă la sicrie într-un calendar de pe site-ul unei firme de servicii funerare.

17 afișări
Imaginea articolului Fotomodele din Italia fac reclamă la sicrie pe Internet

Fotomodele din Italia fac reclamă la sicrie pe internet

Firma, cu sediul la Roma, a publicat fotografii cu 12 femei care prezintă sicriele scoase la vânzare pe site. Ideea aparţine lui Maurizio Matteucci (32 de ani), fiul proprietarului firmei. El speră ca fotografiile să îi încurajeze pe oameni să fie mai destinşi în legătură cu moartea, informează Sky News.

În afara calendarelor, oferite la vânzare la preţul de 9,30 euro, site-ul firmei Cofanifunebri mai oferă brichete, cutii pentru ţigări şi ceasuri în formă de sicrie.

Tradiţionaliştii catolici au fost însă îngroziţi de această afacere şi au făcut mai multe plângeri.

Un client a descris site-ul drept "o capodoperă a prostului gust", în timp ce alţii au acuzat firma de exploatare fără gust şi de nerespectarea atitudinii în faţa morţii.

În ciuda părerilor controversate referitoare la tehnicile de vânzare cu tentă sexuală, Matteucci a afirmat că a fost uşor să găsească fotomodelele.

"Unele dintre ele îmi sunt prietene, două sunt americance. Nicuna dintre ele nu s-a simţit jignită, ci toate au luat situaţia în glumă", a spus Matteucci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici