Fotomodelul David Beckham, în acţiune. Ce face fotbalistul în timpul unei şedinţe foto - GALERIE FOTO, VIDEO

Nimeni nu-i poate contesta lui David Beckham calităţile de fotbalist, dar nici pe cele de fotomodel. Şi dacă mai erau persoane care să aibă îndoieli cu privire la talentul său de a-şi vinde imaginea şi implicit pe cea a produselor pe care le promovează, fostul internaţional britanic a postat pe Facebook instantanee care arată cât de bine se descurcă în faţa aparatelor de fotografiat.

1932 afișări
Imaginea articolului Fotomodelul David Beckham, în acţiune. Ce face fotbalistul în timpul unei şedinţe foto - GALERIE FOTO, VIDEO

David Beckham (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David Beckham (37 de ani), tatăl a patru copii, a postat pe pagina sa de Facebook o serie de fotografii de la ultima sa şedinţă foto, pentru un parfum, precum şi o înregistrare video, scrie Daily Mail.

Jucătorul echipei L.A. Galaxy dovedeşte astfel că este la fel de talentat precum un model profesionist şi că se distrează la fel de bine la şedinţele foto precum pe terenul de fotbal sau alături de familia sa.

GALERIE FOTO

Talentul lui David Beckham în faţa camerelor de luat vederi este dovedit şi de valoarea câştigurilor obţinute de fotbalist din contractele de publicitate. În 2011, jucătorul formaţiei L.A. Galaxy a câştigat suma de 13,3 milioane de lire sterline (17 milioane de euro) din contracte de publicitate, cu 1,7 milioane de lire sterline mai mult decât în 2010. El a obţinut astfel peste 36.000 de lire sterline pe zi pentru a fi imaginea unor branduri ca Armani, adidas, Samsung sau Coca-Cola.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici