David Beckham, aşa cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Cum arată starul englez cu MUSTAŢĂ şi CIOC - FOTO

David Beckham şi-a obişnuit fanii cu schimbările dese de look. De data aceasta fotbalistul englez nu s-a mulţumit doar cu schimbarea frizurii, ci a decis să îşi lase mustaţă şi cioc pentru un clip special.

1653 afișări
Imaginea articolului David Beckham, aşa cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Cum arată starul englez cu MUSTAŢĂ şi CIOC - FOTO

David Beckham, aşa cum nu l-ai văzut NICIODATĂ. Cum arată starul englez cu MUSTAŢĂ şi CIOC (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

David şi Victoria Beckham s-au alăturat mai multor celebrităţi care i-au transmis, într-un clip BBC, felicitări reginei Elizabeth a II-a a Marii Britanii cu ocazia jubileului său de diamant, relatează Daily Mail.

Fotbalistul a ales o ţinută foarte elegantă, purtând un costum negru la care a asortat o cravată de aceeaşi culoare.

"Vreau să vă transmit din partea noastră, a mea, a Victoriei, a familiei noastre şi din partea întregii ţări felicitări, Majestatea voastră", i s-a adresat David Beckham reginei în clipul realizat de BBC.

Victoria nu a rostit niciun mesaj, lăsându-l pe soţul ei David să vorbească în numele familiei Beckham.

David şi Victoria Beckham au o relaţie apropiată cu membrii familiei regale britanice, participând la nunta Prinţului William cu Kate Middleton.

Fotbalistul englez este prieten cu Prinţul William şi Prinţul Harry, fiind surprins în club alături de cel din urmă şi având o relaţie specială cu cel dintâi de când Anglia a încercat, fără succes, să obţină organizarea Campionatului Mondial de Fotbal din 2018.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici